Reducerea a expirat pentru Litere Volumetrice,
Descoperă celelalte produse care urmează să fie la reducere!

Reduceri Litere Volumetrice

Oferta pe ziua de astati pentru Litere Volumetrice!
33% REDUCERE
Preț REDUS – 400 €/mp

Preț de listă: 600 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
01.11.2023 (8:30 – dimineață)
01.11.2023 (5:00 – după-amiază)

Prețurile sunt fară TVA.

Despre Litere Volumetrice

“Literele volumetrice” este un termen care se referă la litere și caractere tridimensionale care sunt utilizate în semnalistică, publicitate și design, iar aceste litere sunt iluminate pentru a atrage atenția și a oferi vizibilitate în timpul nopții sau în condiții de lumină redusă.

  Acestea pot fi confecționate din diverse materiale, cum ar fi plastic, metal sau acrilic, și sunt proiectate astfel încât să creeze un efect tridimensional, adică să pară că ies în relief sau se proiectează în afară din suprafața pe care sunt montate.

  Iluminarea literele volumetrice poate fi realizată în diverse moduri, inclusiv cu ajutorul becurilor, LED-urilor sau altor surse de lumină.

Din ce materiale sunt fabricate literele volumetrice?

  Literele volumetrice pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, iar alegerea materialului depinde de designul specific, aspectul dorit și utilizarea finală. Iată câteva dintre materialele comune utilizate pentru fabricarea literele volumetrice:

 1. Plastic: Plasticul este un material versatil și ușor, care poate fi utilizat pentru a crea litere volumetrice într-o gamă variată de culori și finisaje. Este adesea folosit pentru literele iluminate, deoarece permite trecerea luminii prin material pentru a crea un efect luminos.

 2. Metal: Metalul, cum ar fi aluminiul sau oțelul inoxidabil, este utilizat pentru a crea litere volumetrice durabile și elegante. Aceste litere pot fi lăsate cu aspectul metalic sau pot fi vopsite pentru a se potrivi cu brandingul specific.

 3. Acrilic: Acrilicul este un material transparent sau semitransparent care este adesea folosit pentru a crea litere volumetrice iluminate. Poate oferi un aspect curat și modern, iar iluminarea interioară poate fi distribuită uniform prin material.

 4. Lemn: Lemnul poate fi utilizat pentru a crea litere volumetrice rustice sau naturale. Este adesea preferat pentru anumite stiluri de afaceri sau pentru proiecte care doresc un aspect mai organic.

 5. Spumă PVC: Spuma PVC este ușoară și economică, dar totuși rezistentă, ceea ce o face potrivită pentru litere volumetrice. Poate fi vopsită sau imprimată pentru a se potrivi cu designul specific.

 6. Lemn plastifiat sau MDF (fibră de densitate medie) plastifiat: Aceste materiale oferă un aspect similar cu lemnul natural, dar sunt mai durabile și pot rezista mai bine la condițiile de mediu.

 7. Cărbune: Pentru un aspect deosebit și industrial, se poate folosi cărbune pentru a crea litere volumetrice. Acestea pot avea un aspect robust și contemporan.

  Alegerea materialului depinde de estetica dorită, bugetul disponibil și scopul final al literei volumetrice.

  De asemenea, trebuie să se ia în considerare condițiile de mediu în care literele vor fi expuse, deoarece anumite materiale pot fi mai potrivite pentru rezistența la intemperii sau la uzura în timp.

Reduceri Litere Volumetrice, Reduceri Litere Volumetrice

Cum sunt iluminate literele volumetrice?

  Literele volumetrice pot fi iluminate în mai multe moduri pentru a crea efecte vizuale atrăgătoare și pentru a asigura vizibilitatea în timpul nopții sau în condiții de lumină redusă. Iată câteva dintre cele mai comune metode de iluminare a literelor volumetrice:

 1. LED-uri (diodă cu emisie de lumină): Acesta este unul dintre cele mai populare și eficiente moduri de iluminare a literelor volumetrice. LED-urile sunt plasate în interiorul literei sau în spatele acesteia și pot fi programate pentru a produce diferite culori și efecte de lumină. Sunt durabile, eficiente energetic și pot oferi iluminare uniformă.

 2. Becuri: Iluminarea cu becuri tradiționale este încă o opțiune, deși a devenit mai puțin frecventă datorită eficienței energetice mai scăzute și durabilității mai reduse în comparație cu LED-urile. Cu toate acestea, becurile pot oferi un aspect mai cald și retro.

 3. Neon: Tuburile neon pot fi utilizate pentru a crea litere volumetrice cu un aspect strălucitor și colorat. Ele oferă un efect distinctiv, dar sunt mai fragile și pot necesita întreținere mai frecventă.

 4. Fibre optice: Fibrele optice pot fi utilizate pentru a direcționa lumină către literele volumetrice dintr-o sursă centrală. Această metodă poate crea efecte de lumină interesante și este utilizată pentru a obține iluminare uniformă.

 5. Iluminare indirectă: În acest caz, sursele de lumină sunt plasate în spatele literei sau în apropierea acesteia, astfel încât lumina să se reflecte în mod indirect și să creeze un efect de iluminare ambientală.

 6. Iluminare frontală: Lumina este direcționată direct spre partea din față a literei, ceea ce poate crea efecte de umbre și relief. Această metodă poate fi folosită pentru a obține un aspect mai dramatic.

 7. Iluminare perimetrică: Acesta implică plasarea surselor de lumină în jurul marginilor literei, permițând luminii să se extindă uniform pe întreaga suprafață a literei.

 8. Sisteme mixte: Uneori, sunt folosite combinații ale metodelor de mai sus pentru a obține efecte personalizate și atractive de iluminare.

  Alegerea metodei de iluminare depinde de preferințele estetice, bugetul disponibil și necesitățile specifice ale proiectului de semnalistică sau publicitate.

  Este important să consultați un specialist sau un producător de litere volumetrice pentru a alege cea mai potrivită opțiune în funcție de scopurile dumneavoastră.

Reduceri Litere Volumetrice, Reduceri Litere Volumetrice

Unde sunt folosite literele volumetrice?

  Literele volumetrice sunt folosite într-o varietate de locuri și contexte pentru a atrage atenția, pentru a furniza informații și pentru a comunica mesaje vizuale. Iată câteva dintre locurile și aplicațiile comune în care literele volumetrice sunt utilizate:

 1. Reclame exterioare ale clădirilor: Literele volumetrice sunt adesea utilizate pe fațadele clădirilor comerciale și industriale pentru a afișa numele, logo-ul sau sloganul companiei. Ele oferă o prezență vizuală puternică și ajută la identificarea și promovarea afacerii.

 2. Magazine și magazine cu amănuntul: Literele volumetrice sunt folosite pentru a marca intrările magazinelor și pentru a crea semnalistică interioară atractivă. Ele pot ajuta la atragerea clienților și la evidențierea produselor sau serviciilor oferite.

 3. Hoteluri și restaurante: Industria ospitalității utilizează adesea litere volumetrice pentru a-și promova brandurile și pentru a crea o atmosferă primitoare și distinctivă în locațiile lor.

 4. Aeroporturi și gări: Literele volumetrice sunt utilizate pentru a ghida călătorii și pentru a indica direcții sau informații importante în locuri aglomerate, cum ar fi aeroporturile și gările.

 5. Reclame de panou și bannere: Literele volumetrice pot fi utilizate pentru a crea reclame de panou sau bannere care să fie vizibile în traficul rutier sau în alte locuri publice aglomerate.

 6. Parcuri de distracții și atracții turistice: Literele volumetrice pot fi folosite pentru a atrage atenția și pentru a indica punctele de interes în parcurile de distracții, grădinile zoologice și în alte atracții turistice.

 7. Centre de afaceri și clădiri de birouri: În mediul de afaceri, literele volumetrice pot fi utilizate pentru a marca intrările în clădiri de birouri sau pentru a afișa numele companiilor și logo-urile lor.

 8. Evenimente speciale și expoziții: Literele volumetrice pot fi folosite în expoziții și târguri comerciale pentru a crea standuri de expoziție atractive și pentru a evidenția mesajele și brandurile expozanților.

 9. Monumente și semnalistică urbană: În unele orașe, literele volumetrice pot fi folosite ca parte a monumentelor sau a semnalisticii urbane pentru a marca granițele orașului sau pentru a comunica mesaje publice.

  Acestea sunt doar câteva exemple de locuri și aplicații în care literele volumetrice sunt utilizate. Ele pot fi adaptate pentru a se potrivi cu o gamă largă de medii și scopuri, și sunt o parte importantă a semnalisticii și publicității vizuale în spațiul public.

Reduceri Litere Volumetrice, Reduceri Litere Volumetrice

Ce dimensiuni pot avea literele volumetrice?

  Dimensiunile literele volumetrice pot varia semnificativ și pot fi personalizate în funcție de necesitățile și preferințele proiectului specific.

  Ele pot fi realizate într-o gamă largă de dimensiuni, de la litere mici, cu câțiva centimetri înălțime, până la litere uriașe, care pot avea mai mulți metri înălțime. Iată o idee generală a intervalului de dimensiuni posibile:

 1. Litere mici sau mărimea textului: Aceste litere pot fi folosite pentru a crea detalii fine sau pentru a adăuga un nume mic sau un slogan la o reclamă sau semn. Ele pot avea câțiva centimetri sau mai puțin înălțime.

 2. Dimensiuni medii: Aceste litere sunt adesea utilizate pentru a crea titluri de magazine, logo-uri sau alte elemente de semnalistică mai mari. Ele pot varia de la câțiva zeci de centimetri până la câțiva metri înălțime.

 3. Litere mari: Literele volumetrice mari pot fi utilizate pentru a marca intrările în clădiri mari, pentru a crea reclame exterioare impresionante sau pentru a indica locuri de interes în spațiile publice. Ele pot avea mai mulți metri înălțime.

 4. Litere gigantice: Pentru evenimente speciale, expoziții sau reclame de mari dimensiuni, literele volumetrice gigantice pot fi create, având adesea peste câțiva metri înălțime sau chiar mai mult.

  Dimensiunea literei volumetrice este adesea determinată de locația în care va fi amplasată și de scopul său. Este important să se ia în considerare vizibilitatea, distanța de la care va fi văzută și designul general al proiectului pentru a determina dimensiunea corectă a literei.

  De asemenea, trebuie să se respecte reglementările și cerințele locale referitoare la semnalistică și publicitate.

Reduceri Litere Volumetrice, Reduceri Litere Volumetrice

Cum se montează literele volumetrice?

  Montarea literele volumetrice poate varia în funcție de designul specific, dimensiunea literei și locația în care va fi amplasată. Există mai multe metode de montare posibile pentru literele volumetrice. Iată câteva dintre cele mai comune:

 1. Montare directă pe suprafață: Aceasta este cea mai simplă metodă de montare, în care literele volumetrice sunt fixate direct pe o suprafață plană, cum ar fi o perete sau o fațadă de clădire. Această metodă necesită adesea găuri în litere și montarea lor cu șuruburi sau tije de ancorare.

 2. Montare pe distanțiere: Pentru a crea un efect de adâncime și pentru a permite iluminarea din spate sau din lateral, literele volumetrice pot fi montate pe distanțiere. Acestea sunt suporturi care permit literei să fie separată de suprafața de fundal. Distanțierele pot fi din metal sau plastic și pot crea o umbrire sub litere pentru un efect dramatic.

 3. Suspendare în aer: Unele litere volumetrice pot fi suspendate în aer, fie prin tije sau cabluri, fie prin suporturi de tavan. Această metodă poate crea un aspect distinctiv și poate fi utilizată în spații interioare sau în expoziții.

 4. Structuri speciale: Pentru litere volumetrice de dimensiuni mari sau pentru proiecte complexe, pot fi necesare structuri speciale, cum ar fi cadru metalic sau schelete personalizate pentru a le susține.

 5. Iluminare încastrată: Dacă literele volumetrice sunt iluminate, sursele de lumină pot fi plasate în interiorul literei sau în spatele acesteia. Aceasta poate necesita o planificare atentă a iluminării și a ventilației pentru a asigura funcționarea corespunzătoare și durabilitatea iluminării.

  Este important să lucrați cu un specialist sau un producător de litere volumetrice pentru a determina cea mai potrivită metodă de montare pentru proiectul dumneavoastră, deoarece aceasta poate varia în funcție de circumstanțe și specificații individuale.

  De asemenea, trebuie să luați în considerare aspectele legate de reglementările locale, cum ar fi permisele și cerințele privind structurile și siguranța, atunci când montați literele volumetrice.

Reduceri Litere Volumetrice, Reduceri Litere Volumetrice

Ce costuri implica utilizarea literele volumetrice?

  Costurile implicate în utilizarea literele volumetrice pot varia semnificativ și depind de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea, materialele, designul, iluminarea și metoda de montare ale literelor.

Iată câteva aspecte de luat în considerare în ceea ce privește costurile:

 1. Dimensiunea literelor: Dimensiunea literelor volumetrice este un factor major în determinarea costurilor. Literele mai mari necesită mai mult material și pot implica costuri de fabricație și transport mai mari.

 2. Materialele utilizate: Alegerea materialelor pentru literele volumetrice va afecta costurile. Materialele mai scumpe, cum ar fi metalul sau acrilicul de înaltă calitate, pot crește costurile în comparație cu materialele mai accesibile, cum ar fi PVC-ul sau spuma PVC.

 3. Iluminarea: Dacă literele volumetrice trebuie să fie iluminate, costurile vor include și sursele de lumină, cum ar fi LED-urile sau tuburile neon, precum și cablajul și echipamentele necesare pentru iluminare.

 4. Designul și personalizarea: Literele volumetrice personalizate sau cu designuri complexe pot implica costuri suplimentare pentru design și fabricație. Costurile pot crește dacă sunt necesare finisaje sau detalii speciale.

 5. Montare: Costurile de montare pot varia în funcție de metoda de montare aleasă și de complexitatea instalării. Suspendarea literei în aer sau montarea pe suprafețe dificile poate necesita mai multă muncă și materiale.

 6. Cantitatea și comanda: De obicei, comanda unui număr mai mare de litere volumetrice poate reduce costul per unitate, deoarece pot fi realizate economii de scară. Cu toate acestea, acest lucru poate depinde de producător și de design.

 7. Transportul și instalarea: Dacă literele volumetrice trebuie să fie transportate la locația finală și instalate de către specialiști, acestea pot implica costuri suplimentare, cum ar fi transportul și mâna de lucru pentru instalare.

 8. Mentenanța: Este important să luați în considerare și costurile de mentenanță pe termen lung, în special dacă literele volumetrice sunt iluminate sau amplasate în medii dificile.

  Pentru a obține o estimare precisă a costurilor pentru proiectul dumneavoastră specific, este recomandat să ne contactați la 0232.24.22.77 sau la email-ul office@dynamicmediasign.ro .

Reduceri Litere Volumetrice, Reduceri Litere Volumetrice, Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice

Reduceri Litere Volumetrice