Reduceri Backlit Film

Oferta pe ziua de astati pentru Backlit Film!
37% REDUCERE
Preț REDUS – 10 €/mp

Preț de listă: 16 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
15.11.2023 (8:30 – dimineață)
15.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre Backlit Film

  Printul pe film backlight (backlit film) reprezintă o modalitate eficientă și impresionantă de a crea reclame și afișe luminoase pentru diverse aplicații comerciale și publicitare. Acest tip de film este conceput special pentru a fi utilizat în cadrul panourilor retroiluminate, unde lumina trece prin spatele materialului, creând un efect vizual puternic și atrăgător.

  Este un poliester cu un strat special pentru print,  cu un coating ideal ce permite utilizarea materialului pentru postere iluminate din spate. Datorită coating-ului special se imprimă fara probleme cu orice tip de cerneală solvent.

  Datorită compoziţiei sale, cu noul backlit film puteţi obţine o calitate şi o strălucire remarcabilă, chiar şi neiluminat.

Iată câteva detalii despre printul pe film backlight și avantajele sale:
  1. Luminozitate și vizibilitate: Filmul backlight are o calitate superioară de difuzare a luminii, ceea ce permite o distribuție uniformă a luminii prin întreaga suprafață a materialului. Acest lucru contribuie la obținerea unei imagini luminoase, vibrante și cu o vizibilitate excelentă, indiferent de condițiile de iluminare din jur.

  2. Efecte grafice impresionante: Printul pe film backlight oferă posibilitatea de a crea imagini și grafică cu un impact vizual puternic. Designurile, culorile și detalii pot fi redate într-un mod clar și captivant, ceea ce face ca reclamele și afișele să iasă în evidență și să atragă atenția într-un mod remarcabil.

  3. Versatilitate în aplicații: Filmul backlight poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații publicitare și comerciale. Poate fi folosit pentru a crea panouri publicitare luminoase în spațiile comerciale, pentru a realiza reclame în mijloacele de transport, precum autobuze sau trenuri, pentru afișe luminoase în mall-uri sau expoziții, precum și pentru alte forme de publicitate exterioară sau interioară.

  4. Durabilitate și rezistență: Filmul backlight este conceput pentru a rezista în condiții de utilizare intensă și în diferite medii. Este rezistent la zgârieturi, decolorare și intemperii, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații exterioare și interioare. De asemenea, beneficiază de proprietăți anti-reflexie și anti-UV, protejând astfel imaginea de deteriorare și păstrându-i claritatea în timp.

  5. Ușor de instalat și înlocuit: Filmul backlight este conceput pentru a fi ușor de instalat în panouri retroiluminate. De asemenea, este ușor de înlocuit, permițând actualizarea mesajelor și designurilor fără a fi nevoie de schimbarea întregului panou.

  6. Eficient din punct de vedere energetic: Datorită calităților sale de difuzare a luminii, filmul backlight permite o distribuție uniformă a luminii și reduce consumul de energie al panourilor retroiluminate. Astfel, este o soluție eficientă din punct de vedere energetic și poate contribui la reducerea costurilor asociate iluminării publicitare.

  Printul pe film backlight este o opțiune excelentă pentru a obține reclame și afișe luminoase, cu un impact vizual puternic. Cu ajutorul acestui tip de print, poți atrage atenția publicului țintă și poți comunica mesajele tale într-un mod inovativ și captivant.

Ce reprezinta Backlit Film?

  Backlit filmul reprezintă un material special conceput pentru a fi utilizat în panouri retroiluminate și pentru a crea reclame și afișe luminoase. Este o folie transparentă sau semitransparentă, care permite trecerea luminii prin ea și distribuția uniformă a acesteia pe întreaga sa suprafață.

  Backlit filmul este fabricat dintr-un material durabil și rezistent, cum ar fi poliesterul sau PVC-ul, și este tratat cu un strat special de acoperire pentru a obține o difuzie optimă a luminii. Acest strat permite luminii să se răspândească uniform prin material, ceea ce creează un efect luminescent puternic și atrăgător atunci când este iluminat din spate.

print backlit film laminat - pentru casete luminoase - jj displays x mm

  De obicei, backlit filmul este imprimat cu imagini, grafică și texte utilizând tehnici de print digital de înaltă calitate. Designul este creat în mod specific pentru a beneficia de efectul de iluminare din spate și pentru a se evidenția în mod optim în panoul retroiluminat.

  Panourile publicitare, afișele și reclamele realizate cu ajutorul backlit filmului sunt folosite în diverse medii, cum ar fi spații comerciale, mall-uri, expoziții, stații de transport public și multe altele. Acestea oferă o vizibilitate excelentă și atrag atenția publicului, datorită efectului luminos și impactului vizual puternic.

  Backlit filmul este un material versatil și adaptabil, care poate fi tăiat și dimensionat în funcție de cerințele proiectului. Este ușor de instalat în panourile retroiluminate și poate fi înlocuit cu ușurință în cazul în care se dorește actualizarea mesajelor sau designurilor.

  În concluzie, backlit filmul reprezintă un material esențial în producția de reclame și afișe luminoase, care oferă o vizibilitate excelentă și un impact vizual puternic datorită distribuției uniforme a luminii prin materialul transparent sau semitransparent.

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film

Reduceri Backlit Film