Reduceri Totemuri Luminoase

Oferta pe ziua de astati pentru Totem-uri Luminoase!
18% REDUCERE
Preț REDUS – 650 €/mp

Preț de listă: 800 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
06.11.2023 (8:30 – dimineață)
06.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre Totem-uri Luminoase

  Totemurile luminoase sunt structuri verticale sau monumente care au capacitatea de a emite lumină.

  Acestea sunt adesea utilizate în semnalistică și publicitate pentru a atrage atenția și pentru a furniza informații vizuale luminoase.

  Totemurile luminoase sunt structuri verticale sau monumente care au capacitatea de a emite lumină.

  Acestea sunt adesea utilizate în semnalistică și publicitate pentru a atrage atenția și pentru a furniza informații vizuale luminoase.

Care este scopul totem-urilor luminoase?

  Totem-urile luminoase servesc la mai multe scopuri și au o gamă variată de utilizări în domeniul semnalistică și publicitate. Iată câteva dintre principalele scopuri ale acestor structuri luminoase:

 1. Semnalistică și indicare: Unul dintre cele mai frecvente scopuri ale totemurilor luminoase este să furnizeze indicare și semnalistică. Ele pot indica intrările în clădiri comerciale sau publice, direcții către punctele de interes sau locuri specifice în spațiile comerciale sau la evenimente.

 2. Publicitate și branding: Totem-urile luminoase pot fi utilizate ca instrumente de publicitate și branding. Ele pot fi personalizate cu logo-uri, mesaje publicitare și culori specifice pentru a promova brandurile și produsele sau serviciile companiilor.

 3. Atrage atenția asupra afacerii: Lumina strălucitoare a totem-urilor luminoase poate atrage atenția clienților potențiali și poate contribui la creșterea vizibilității afacerilor, în special în zonele comerciale sau pe marginea șoselelor.

 4. Iluminare pe timp de noapte: Totem-urile luminoase oferă iluminare pe timp de noapte, ceea ce le face deosebit de utile pentru a indica locuri sau servicii disponibile 24/7 sau pentru a ghida oamenii în timpul orelor de întuneric.

 5. Informații utile: Aceste structuri pot conține panouri informative sau indicatoare electronice pentru a furniza informații actuale, cum ar fi orarele de transport, prețurile sau evenimentele curente.

 6. Decor și ambianță: În unele cazuri, totem-urile luminoase sunt folosite pentru a crea o ambianță plăcută în spațiile interioare sau exterioare. Ele pot adăuga elemente decorative și luminoase la designul unui loc.

 7. Ghid pentru evenimente și expoziții: La evenimente, expoziții sau conferințe, totem-urile luminoase pot servi ca ghiduri pentru vizitatori, indicând direcțiile către diferite zone sau standuri.

 8. Eficiență energetică: Datorită utilizării LED-urilor și a altor surse de iluminat eficiente energetic, totem-urile luminoase sunt, în general, eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce poate contribui la reducerea costurilor de funcționare.

  În esență, totem-urile luminoase sunt versatil și pot fi adaptate la o varietate de scopuri și medii diferite. Ele oferă o modalitate atractivă și funcțională de a comunica mesaje, de a ghida oamenii și de a atrage atenția asupra locurilor sau afacerilor.

Cum funcționează iluminarea totem-urilor luminoase?

  Iluminarea totem-urilor luminoase se realizează, în mod obișnuit, cu ajutorul LED-urilor (diodă emițătoare de lumină) sau a altor surse de lumină care sunt integrate în structura totem-ului. Acest proces implică utilizarea unor surse de lumină pentru a ilumina diferite părți ale totem-ului pentru a crea efectul vizual dorit. Iată cum funcționează iluminarea totemurilor luminoase:

 1. LED-uri sau surse de lumină: Cele mai comune surse de iluminare utilizate în totem-urile luminoase sunt LED-urile. LED-urile sunt preferate datorită eficienței lor energetice, duratei lungi de viață și capacității de a produce lumina într-o gamă largă de culori. Alte surse de lumină, cum ar fi becurile fluorescente sau neonul, pot fi, de asemenea, utilizate în funcție de preferințele și cerințele proiectului.

 2. Distribuția luminii: LED-urile sau sursele de lumină sunt integrate în interiorul sau pe suprafața totemului, în funcție de designul specific. Aceste surse de lumină sunt plasate strategic pentru a distribui uniform lumina și pentru a ilumina diferite părți ale totemului.

 3. Controlul iluminării: Iluminarea totemurilor luminoase poate fi controlată în diverse moduri, în funcție de necesități. Aceasta poate include un sistem de control automatizat care ajustează luminozitatea în funcție de lumina ambientală sau de programul zilnic, sau poate fi controlată manual, de exemplu, printr-un panou de control sau un temporizator.

 4. Efecte de lumină: În funcție de designul totem-ului, pot fi create efecte de lumină speciale, cum ar fi lumina care se mișcă sau se schimbă în intensitate sau culoare. Aceste efecte pot contribui la crearea unui aspect vizual atractiv și la atragerea atenției.

 5. Personalizare și programare: Totem-urile luminoase pot fi personalizate pentru a produce culori specifice, modele de lumină sau efecte speciale, în funcție de necesitățile proiectului sau de scopul lor. Programarea adecvată a sursei de iluminare permite obținerea de rezultate precise și atractive.

 6. Eficiență energetică: Datorită utilizării LED-urilor și a altor surse de lumină eficiente energetic, totem-urile luminoase sunt, în general, eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce contribuie la reducerea costurilor de funcționare.

  Iluminarea totem-urilor luminoase joacă un rol esențial în atragerea atenției și în transmiterea mesajului sau a informațiilor dorite către publicul țintă. Designul iluminării trebuie să fie bine planificat pentru a obține efectele vizuale dorite și pentru a se potrivi cu scopul și estetica totemului.

Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase

Ce materiale sunt utilizate pentru a crea totem-uri luminoase?

  Materialele utilizate pentru a crea totem-uri luminoase pot varia în funcție de designul specific, scopul și preferințele proiectului. Cu toate acestea, iată câteva materiale comune utilizate în fabricarea totemurilor luminoase:

 1. Metal: Metalul, cum ar fi aluminiul sau oțelul inoxidabil, este un material popular pentru construcția totem-urilor luminoase. Este durabil, rezistent la intemperii și poate fi finisat în diverse moduri, inclusiv vopsit sau lustruit.

 2. Acrilic: Acrilicul este un material transparent sau translucid care poate fi folosit pentru a crea panouri pentru iluminarea totemurilor. Este ușor și poate fi colorat în diferite nuanțe sau folosit pentru a crea efecte de iluminare.

 3. Sticlă: Sticla poate fi utilizată pentru a crea panouri transparente sau cu textură în totemuri. Aceasta poate adăuga o notă de eleganță și rafinament designului.

 4. Spumă PVC: Spuma PVC este un material ușor și durabil care poate fi utilizat pentru a crea structura de bază a totemurilor. Este adesea folosit în totemurile mai ușoare și mai economice.

 5. Lemn: Lemnul poate fi utilizat pentru a conferi un aspect natural și cald totemurilor. Totuși, pentru a fi folosit în exterior, trebuie tratat și protejat împotriva intemperiilor.

 6. Piatră sau beton: În cazurile în care este necesară o rezistență și durabilitate extremă, se pot utiliza piatră sau beton pentru a construi totem-uri luminoase. Aceste materiale sunt ideale pentru locații expuse la condiții meteo extreme.

 7. Hibrizi și combinații: Uneori, totem-urile pot fi create dintr-o combinație de materiale pentru a obține un aspect unic sau pentru a îndeplini anumite cerințe estetice sau funcționale. De exemplu, un totem poate avea o structură metalică cu panouri acrilice sau sticlă iluminate.

  Este important să se ia în considerare durabilitatea, costurile și estetica atunci când se alege materialul pentru construcția unui totem luminos. De asemenea, trebuie să se țină cont de locația în care va fi amplasat totemul și de condițiile de mediu pentru a asigura o durată lungă de viață și o funcționalitate adecvată.

Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase,

Care este durabilitatea totem-urilor luminoase?

  Durabilitatea totem-urilor luminoase poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi materialele utilizate în construcție, calitatea componentelor, climatul local și întreținerea corespunzătoare. Cu o planificare și o inginerie adecvată, totemurile luminoase pot fi realizate pentru a rezista ani sau chiar decenii. Iată câțiva factori care influențează durabilitatea acestor structuri:

 1. Materialele utilizate: Calitatea materialelor utilizate în construcția totemului are un impact semnificativ asupra durabilității acestuia. Materialele rezistente la intemperii și la coroziune, cum ar fi aluminiul sau oțelul inoxidabil, sunt preferate pentru a face față expunerii la condiții meteo variate.

 2. Calitatea iluminării: Componentele de iluminare, în special LED-urile, ar trebui să fie de înaltă calitate și rezistente la factorii de mediu. Acest lucru asigură o funcționare durabilă și fără probleme pe termen lung.

 3. Clima locală: Totemurile expuse la condiții climatice extreme, cum ar fi temperaturi foarte ridicate sau scăzute, ploi abundente sau umiditate constantă, pot suferi uzură mai rapidă. Protecția adecvată împotriva elementelor este esențială în astfel de cazuri.

 4. Intensitatea iluminării: Dacă totemul luminescent este iluminat în mod constant sau cu intensitate ridicată, componentele de iluminare pot să se deterioreze mai repede. Reglarea corespunzătoare a nivelului de iluminare și programarea LED-urilor poate contribui la prelungirea duratei de viață a sistemului de iluminare.

 5. Întreținerea: Întreținerea regulată și reviziile periodice pot ajuta la prevenirea problemelor și la menținerea funcționalității totemului. Verificarea și înlocuirea componentelor uzate sau defecte în timp util sunt importante pentru durabilitate.

 6. Calitatea construcției: Construcția totemului în sine trebuie să fie solidă și rezistentă la vânt, vibrații și alte forțe exterioare. Fundația și structura totemului trebuie să fie proiectate și executate corespunzător pentru a asigura stabilitatea și siguranța.

 7. Designul: Un design bine gândit poate contribui la durabilitatea totemului. Alegerea materialelor potrivite, protecția împotriva intemperiilor și considerarea factorilor locali sunt aspecte importante ale designului durabil.

  În general, pentru a asigura durabilitatea totem-ului luminos, este important să se acorde atenție tuturor acestor factori și să se urmeze cele mai bune practici în construcția, instalarea și întreținerea acestuia. Un totem luminos bine proiectat și întreținut corespunzător poate să reziste ani buni sau chiar decenii în condiții optime.

Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase,

Pot totem-urile luminoase fi personalizate cu branding sau mesaje specifice?

  Da, totem-urile luminoase pot fi personalizate cu brandingul unei companii sau cu mesaje specifice. Personalizarea este un aspect important al utilizării acestor structuri pentru promovarea afacerilor și comunicarea mesajelor specifice. Iată câteva modalități prin care totemurile luminoase pot fi personalizate:

 1. Logo-uri și identitate de brand: Totem-urile pot fi echipate cu logo-urile și culorile specifice ale unei companii pentru a consolida identitatea de brand și pentru a face afacerea ușor de recunoscut de către clienți.

 2. Mesaje publicitare: Panourile luminoase de pe totemuri pot afișa mesaje publicitare sau promoționale. Acest lucru poate fi util pentru a atrage atenția clienților potențiali și pentru a comunica oferte speciale sau evenimente.

 3. Numele afacerii sau sloganurile: Toate informațiile esențiale, cum ar fi numele afacerii, sloganurile sau informațiile de contact, pot fi incluse pe totem pentru a furniza clienților informațiile necesare.

 4. Iluminare personalizată: LED-urile utilizate în totemuri pot fi programate pentru a produce culori specifice sau efecte de lumină care se potrivesc cu identitatea de brand sau cu tema unui eveniment.

 5. Elemente decorative personalizate: Designul totemului în sine poate fi personalizat pentru a include elemente decorative specifice sau ornamente care reflectă personalitatea sau valorile afacerii.

 6. Indicații și instrucțiuni personalizate: Dacă totemul are scopul de a ghida oamenii în anumite locuri sau pentru a furniza instrucțiuni specifice, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu necesitățile specifice ale locației sau ale evenimentului.

  Personalizarea totem-ului luminescent poate contribui la crearea unei identități vizuale unice, la consolidarea recunoașterii brandului și la transmiterea mesajelor specifice publicului țintă.

  Este important să se lucreze cu profesioniști în domeniul semnalisticii și publicității pentru a asigura o personalizare de înaltă calitate și pentru a se asigura că totemul reflectă corect scopurile și valorile afacerii.

Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase

Sunt totem-urile luminoase eficiente energetic?

  Da, totem-urile luminoase pot fi eficiente energetic, mai ales dacă sunt proiectate și fabricate cu tehnologie modernă și cu surse de iluminare eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi LED-urile (diodă emițătoare de lumină). Iată cum pot fi eficiente din punct de vedere energetic:

 1. Utilizarea LED-urilor: Majoritatea totemurilor luminoase moderne folosesc LED-uri pentru iluminare. LED-urile sunt cunoscute pentru eficiența lor energetică, consumând mult mai puțină energie decât alte surse de iluminare, cum ar fi becurile incandescente sau becurile fluorescente.

 2. Durată de viață lungă: LED-urile au o durată de viață semnificativ mai lungă decât alte surse de iluminare. Aceasta înseamnă că nu trebuie înlocuite atât de des, reducând astfel costurile de înlocuire și de întreținere și contribuind la eficiența energetică.

 3. Controlul iluminării: Totem-urile pot fi echipate cu sisteme de control care permit reglarea nivelului de iluminare în funcție de necesități. Astfel, iluminarea poate fi ajustată în timpul zilei sau în funcție de cerințele specifice, reducând consumul de energie.

 4. Programare: LED-urile pot fi programate pentru a funcționa în anumite intervale de timp sau pentru a produce efecte de lumină specifice. Acest lucru permite o utilizare eficientă a energiei și poate contribui la economisirea acesteia.

 5. Eficiență optică: Proiectarea optică a totem-ului poate contribui la direcționarea luminii către zonele dorite și la evitarea risipei de lumină în alte direcții. Aceasta poate crește eficiența iluminării.

 6. Utilizarea sursei de lumină potrivite: Alegerea sursei de iluminare potrivite pentru cerințele specifice ale totemului poate contribui la eficiența energetică. De exemplu, LED-urile cu eficiență energetică ridicată pot oferi un nivel bun de lumină cu consum redus de energie.

  În general, cu planificare și inginerie adecvată, totem-urile luminoase pot fi concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, reducând astfel costurile de exploatare și impactul asupra mediului.

  Este important să se lucreze cu profesioniști în domeniu pentru a proiecta și instala totemuri luminoase care să îndeplinească criteriile de eficiență energetică și necesitățile specifice ale proiectului.

Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase

Unde pot fi amplasate totemurile luminoase?

Totem-urile luminoase pot fi amplasate într-o varietate de locații pentru a servi diverse scopuri și nevoi. Iată câteva dintre locurile comune unde pot fi amplasate totemurile luminoase:

 1. În fața clădirilor comerciale: Totem-urile luminoase pot fi amplasate în fața clădirilor comerciale pentru a atrage atenția clienților și pentru a indica intrarea în afacere. Acestea pot fi utile în special în cazul magazinelor cu multiple intrări sau în clădiri cu mai multe etaje.

 2. În zone comerciale: În zonele comerciale sau pe străzile principale, totem-urile pot fi utilizate pentru a marca zonele de cumpărături sau pentru a ghida trecătorii către diferite magazine și afaceri.

 3. În parcuri de distracții: Parcurile de distracții utilizează adesea totem-uri luminoase pentru a indica atracțiile, restaurantele sau locațiile importante din interiorul parcului.

 4. În aeroporturi: Aeroporturile pot folosi totemuri pentru a ghida pasagerii către ghișeele de check-in, sălile de așteptare, porți de îmbarcare și alte facilități.

 5. În centre comerciale: În centrele comerciale mari, totemurile pot fi plasate în locuri strategice pentru a ghida cumpărătorii către magazine sau pentru a furniza informații despre locații și oferte speciale.

 6. În parcuri și zone de recreere: Parcurile publice și zonele de recreere pot avea totem-uri luminoase care indică facilități precum terenuri de joacă, bănci sau puncte de informare.

 7. La trecerile de pietoni și intersecții: Totem-urile pot fi plasate în apropierea trecerilor de pietoni sau la intersecții pentru a ajuta la ghidarea pietonilor și a conducătorilor auto și pentru a îmbunătăți siguranța.

 8. În instituții de învățământ: Școlile, colegiile și universitățile pot utiliza totem-uri pentru a indica intrările, direcțiile către clădiri și pentru a furniza informații despre evenimente sau direcții pe campus.

 9. La evenimente și expoziții: La târguri, expoziții și evenimente speciale, totem-urile pot servi ca ghizi pentru vizitatori și pot furniza informații despre standuri sau activități.

 10. În spațiile comerciale interioare: În interiorul magazinelor sau clădirilor comerciale, totem-urile pot indica departamente, etaje sau zone specifice.

Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase, Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase

Reduceri Totemuri Luminoase