Reduceri Tablouri Canvas

Oferta pe ziua de astati pentru Tablouri Canvas!
10% REDUCERE la toată gama de Tablouri Canvas.

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
22.11.2023 (8:30 – dimineață)
22.11.2023 (5:00 – după-amiază)

Prețurile sunt fară TVA.

Despre Tablouri Canvas

Ce reprezinta print-ul canvas?

Canvas-ul este o panza asemanatoare materialelor utilizate in pictura clasica si este realizata din bumbac. Aceasta panza porneste de la 340g/mp grosime si poate varia. Canvasul este acoperit de un coating special ce permite printarea digitala pe suprafata sa si ofera o excelenta cromatica si detaliere a imaginii.

Imaginea unui tablou poate fi compusa din mai multe bucati de dimensiuni identice sau diferite care alcatuiesc o imagine multi-canvas, ideala pentru decoratiuni interioare.

Despre Print canvas

 Printul pe canvas se referă la transferul de imagini, design-uri și arte pe materialul textil cunoscut sub numele de canvas. Canvasul este un tip de pânză durabilă și rezistentă, care este adesea utilizată în domeniul artistic și în producerea de tablouri.

Iată câteva aspecte importante despre printul pe canvas:

 • Calitate artistică: Printul pe canvas oferă un aspect artistic și autentic, imitând aspectul și textura unei picturi pe pânză. Datorită structurii și finisajului canvasului, printurile pe acest material au o calitate superioară și adaugă o notă de eleganță și rafinament.
 
 • Durabilitate: Canvasul este un material rezistent și durabil, capabil să reziste în timp și să păstreze calitatea imprimării. Printurile pe canvas sunt rezistente la decolorare, zgârieturi și îmbătrânire, permițând astfel afișarea și bucurarea de ele pe termen lung.

 • Versatilitate: Printurile pe canvas pot fi realizate în diferite dimensiuni și forme, permițând adaptarea la nevoile și preferințele individuale. Ele pot fi utilizate ca decorațiuni de perete în locuințe, birouri, galerii de artă sau spații comerciale.

 • Textură și aspect autentic: Canvasul oferă un aspect texturat și autentic, ceea ce adaugă adâncime și caracter la printuri. Textura canvasului contribuie la crearea unui efect tridimensional și dă impresia că lucrarea este pictată manual.

 • Opțiuni de personalizare: Printurile pe canvas pot fi personalizate în funcție de preferințe și cerințe specifice. Acestea pot include imagini, design-uri, fotografii sau artă proprie, permițând astfel obținerea unor produse unice și personalizate.

 • Ușor de încadrat și expus: Printurile pe canvas sunt ușor de încadrat și pot fi expuse într-o varietate de moduri. Pot fi montate pe cadre din lemn sau metal și pot fi suspendate pe pereți pentru a crea un impact vizual puternic și atrăgător.

 • Potențial comercial: Printurile pe canvas au un potențial comercial semnificativ. Acestea pot fi vândute ca opere de artă sau ca produse decorative în galerii, magazine de artă, expoziții sau online, oferind astfel oportunități pentru artiști și comercianți.

  Printul pe canvas poate fi realizat cu ajutorul tehnologiilor moderne de imprimare digitală, care permit o reproducere precisă a culorilor și detaliilor. Este important să colaborați cu un furnizor de servicii de print pe canvas de încredere pentru a obține rezultate de înaltă calitate și a vă asigura că opera dvs. de artă sau designul dvs. sunt redate în cel mai bun mod posibil.

Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas

De ce sa alegi printul pe canvas?

 Există mai multe motive pentru a alege printul pe canvas în comparatie cu alte metode de imprimare sau suporturi de afișare. Iată câteva motive importante:

 1. Aspect artistic și autentic: Printul pe canvas oferă un aspect artistic și autentic, imitând aspectul și textura unei picturi pe pânză. Datorită structurii și finisajului canvasului, printurile pe acest material au o calitate superioară și adaugă o notă de eleganță și rafinament.

 2. Durabilitate și rezistență: Canvasul este un material durabil și rezistent. Printurile pe canvas sunt rezistente la decolorare, zgârieturi și îmbătrânire, permițând astfel afișarea și bucurarea de ele pe termen lung. Canvasul este rezistent la deformări și păstrează forma și calitatea imprimării chiar și în condiții de utilizare intensă.

 3. Versatilitate în dimensiuni și forme: Printurile pe canvas pot fi realizate în diferite dimensiuni și forme, permițând adaptarea la nevoile și preferințele individuale. Ele pot fi create ca tablouri mari pentru a fi expuse pe un perete, sau pot fi realizate în dimensiuni mai mici pentru a fi integrate în decorul unei camere sau a unui spațiu.

 4. Textură și aspect tridimensional: Canvasul oferă o textură și un aspect tridimensional, ceea ce adaugă adâncime și caracter la printuri. Textura canvasului contribuie la crearea unei experiențe vizuale tactile și dă impresia că lucrarea este pictată manual.

 5. Personalizare și originalitate: Printurile pe canvas pot fi personalizate în funcție de preferințe și cerințe specifice. Ele pot include imagini, design-uri, fotografii sau artă proprie, permițând astfel obținerea unor produse unice și personalizate. Alegerea printului pe canvas vă oferă posibilitatea de a vă exprima creativitatea și de a obține un produs original.

 6. Ușor de încadrat și expus: Printurile pe canvas sunt ușor de încadrat și pot fi expuse într-o varietate de moduri. Ele pot fi montate pe cadre din lemn sau metal și pot fi suspendate pe pereți pentru a crea un impact vizual puternic și atrăgător. Canvasul poate fi și întins pe un șasiu de lemn, oferind o prezentare elegantă și profesională.

 7. Potențial comercial și de afișare: Printurile pe canvas au un potențial comercial semnificativ. Acestea pot fi vândute ca opere de artă sau ca produse decorative în galerii, magazine de artă, expoziții sau online, oferind astfel oportunități pentru artiști și comercianți. De asemenea, printurile pe canvas pot fi utilizate pentru a crea afișe, decoruri evenimentiale, reclame sau materiale de promovare.

Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas

Cum pot alege o imagine pentru tabloul meu canvas?

Alegerea unei imagini pentru tabloul tău canvas este o decizie personală importantă și depinde în mare măsură de gusturile și preferințele tale. Iată câțiva pași pentru a te ajuta să alegi o imagine potrivită:

 1. Alege o temă sau o poveste: Gândește-te la ceea ce vrei ca tabloul tău să transmită. Poate dorești o imagine relaxantă, inspirațională, abstractă sau una care evocă amintiri personale. Decizia ta ar trebui să se bazeze pe ceea ce vrei să simți sau să exprimi prin acest tablou.

 2. Consideră spațiul: Gândește-te la locul în care vei amplasa tabloul. Va fi în living, dormitor, birou sau altundeva? Culorile și stilul imaginii ar trebui să se potrivească cu restul decorului.

 3. Rezoluție și calitate: Asigură-te că imaginea pe care o alegi are o rezoluție suficient de bună pentru a fi imprimată în dimensiunea dorită. O imagine cu o rezoluție mai mare va oferi o calitate mai bună de imprimare.

 4. Caută inspirație online: Poți căuta inspirație pe site-uri de artă, platforme de fotografii sau galerii online. Acest lucru te poate ajuta să vezi ce fel de imagini sunt disponibile și să-ți clarifici preferințele.

 5. Fotografii personale: Dacă dorești un tablou canvas cu o fotografie personală, alege o imagine care are o valoare sentimentală pentru tine. Poate fi o fotografie de vacanță, de familie sau chiar o imagine a operei tale de artă.

 6. Arta originală sau opere de artă cunoscute: Dacă preferi arta, poți alege să achiziționezi un tablou canvas cu o reproducere a unei opere de artă cunoscute sau chiar o creație originală a unui artist local sau cunoscut.

 7. Probează diferite opțiuni: Dacă ești nesigur în privința alegerii, încarcă mai multe imagini sau opțiuni în cadrul serviciului de personalizare al tabloului canvas și vezi cum arată în diferite variante.

 8. Cere sfaturi: Poți cere sfaturi de la prieteni, membri ai familiei sau designeri de interior pentru a obține păreri suplimentare.

Asigură-te că alegerea ta reflectă personalitatea ta și contribuie la crearea unei atmosfere plăcute în spațiul în care va fi amplasat tabloul canvas.

Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas

Care este dimensiunea potrivită pentru un tablou canvas?

Dimensiunea potrivită pentru un tablou canvas depinde de mai mulți factori, inclusiv spațiul disponibil, stilul decorativ și preferințele personale. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegi dimensiunea tabloului canvas:

 1. Dimensiunea peretelui: Măsoară dimensiunile peretelui pe care intenționezi să amplasezi tabloul. Alege o dimensiune care se potrivește în spațiu și care nu pare nici prea mică, nici prea mare în contextul acestuia. Un tablou prea mic pe un perete mare poate părea pierdut, în timp ce un tablou prea mare pe un perete mic poate fi copleșitor.

 2. Profilul artistic: Dacă ai o imagine sau o lucrare de artă cu o compoziție complexă, asigură-te că dimensiunea aleasă permite observarea detaliilor fără a fi prea aglomerat. În cazul artei abstracte, dimensiunile pot varia mult în funcție de preferințe.

 3. Proporții: Gândește-te la proporțiile și orientarea imaginii. O imagine orizontală (peisaj) ar putea funcționa mai bine pe un perete lung, în timp ce o imagine verticală (portret) ar fi mai potrivită pentru un spațiu înălțime.

 4. Stilul decorativ: Alege o dimensiune care se potrivește cu stilul decorului tău. În stilurile contemporane, tablouri mari pot fi potrivite, în timp ce în spații tradiționale, tablouri mai mici pot funcționa bine.

 5. Grupuri de tablouri: Dacă intenționezi să creezi un grup de tablouri canvas pe un perete, asigură-te că dimensiunile sunt armonizate între ele. Unele pot fi mai mici, iar altele mai mari, dar asigură-te că au o coeziune vizuală.

 6. Punctul de focalizare: Dacă dorești ca tabloul să fie punctul de focalizare al încăperii, alege o dimensiune mai mare. Dacă este doar un element decorativ adițional, dimensiunea poate fi mai mică.

 7. Budjetul: Dimensiunea poate influența prețul tabloului. Tablourile mai mari sunt, în general, mai scumpe decât cele mai mici, deoarece implică mai mult material și imprimare.

În cele din urmă, alegerea dimensiunii unui tablou canvas este o decizie subiectivă, iar gusturile personale joacă un rol esențial. Este important să fii mulțumit de alegerea ta, deoarece tabloul va face parte din decorul casei tale. Poți experimenta și vizualiza diferite dimensiuni pentru a lua o decizie informată.

Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas

Ce este un cadru canvas și de ce este important?

 Un cadru canvas, sau cadrul pentru tablou canvas, este o structură de susținere, de obicei din lemn sau alt material solid, pe care pânza imprimată este tensionată și montată. Acest cadru are o importanță crucială pentru tabloul canvas din mai multe motive:

 1. Stabilitate și structură: Cadrele pentru tablouri canvas oferă o bază stabilă și o structură solidă pentru pânza imprimată. Aceasta previne denivelările și deformările pânzei și menține integritatea tabloului pe termen lung.

 2. Prevenirea îndoirelor: Pânza tensionată pe un cadru rămâne întinsă și plată, ceea ce ajută la prevenirea îndoirelor sau a deformărilor care ar putea să apară în absența unui cadru.

 3. Apariția profesională: Un cadru bine construit conferă un aspect profesionist tabloului canvas. Acesta oferă un aspect finisat și elegant, care poate fi atractiv în orice mediu.

 4. Ușurința de montare: Datorită cadrului, tabloul canvas este ușor de montat pe perete. Cadrul poate fi prevăzut cu cleme sau găuri pentru agățat, făcând astfel procesul de montare simplu.

 5. Durabilitate: Un cadru de calitate ajută la prelungirea duratei de viață a tabloului canvas. Acesta poate rezista la trecerea timpului și la schimbările de umiditate fără a se deteriora.

 6. Aspect estetic: Un cadru canvas poate completa estetica generală a tabloului și poate oferi un finisaj decorativ sau minimalist, în funcție de preferințele tale.

 Cadrele pentru tablouri canvas sunt adesea confecționate din lemn de pin sau molid și pot varia în grosime și stil, în funcție de producător și de specificațiile tabloului. De asemenea, cadru poate fi lăsat la vedere sau ascuns sub pânza imprimată, în funcție de preferințe.

 În concluzie, un cadru canvas este important pentru menținerea integrității și aspectului tabloului, asigurându-se că acesta arată bine și rezistă în timp.

Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas

Ce tip de imprimare este cel mai potrivit pentru un tablou canvas?

  Alegerea tipului potrivit de imprimare pentru un tablou canvas depinde de preferințele tale și de bugetul disponibil. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de imprimare pentru tablouri canvas:

 1. Imprimare cu cerneală pe bază de solvent: Acest tip de imprimare utilizează cerneală pe bază de solvent pentru a crea imagini durabile, rezistente la apă și rezistente la decolorare. Este potrivit pentru utilizarea în spații expuse la umezeală sau condiții de mediu dificile. Rezultatele pot fi foarte durabile, dar pot avea un miros ușor în primele zile.

 2. Imprimare cu cerneală pe bază de latex: Cerneala pe bază de latex este ecologică și produce imagini rezistente la apă și rezistente la decolorare. Acest tip de imprimare oferă culori vibrante și detalii clare, iar tablourile latex sunt potrivite pentru orice mediu.

 3. Cerneală pigmentată: Imprimarea cu cerneală pigmentată utilizează cerneală pe bază de pigmenți care oferă culori bogate și durabile. Acest tip de imprimare este potrivit pentru tablouri canvas care vor fi expuse la lumina directă a soarelui, deoarece are o rezistență mai bună la decolorare.

 4. Imprimare cu cerneală pe bază de dye: Cerneala pe bază de dye oferă culori strălucitoare și vii, dar poate fi mai puțin rezistentă la decolorare și apă decât cerneala pe bază de pigment. Este mai potrivită pentru tablourile canvas destinate spațiilor interioare în care nu sunt expuse la soare direct sau umezeală excesivă.

 5. Imprimare Giclée: Giclée este un termen care se referă la o tehnică de imprimare de înaltă calitate, folosind cerneală pe bază de pigment. Acest tip de imprimare oferă detalii fine și culori precise, similar cu tehnici de imprimare utilizate pentru reproducerile de artă.

 6. Imprimare directă pe canvas: Acest proces implică imprimarea directă a imaginii pe pânza canvas, eliminând necesitatea unui transfer pe hârtie sau alt suport. Aceasta poate oferi o textură naturală și un aspect artistic, dar calitatea depinde de echipamentul și tehnologia utilizată.

  Alegerea depinde de preferințele personale și de cerințele spațiului în care va fi amplasat tabloul canvas. Dacă dorești o durabilitate maximă și o calitate de imprimare superioară, cerneala pe bază de pigment sau latex ar putea fi cele mai potrivite opțiuni.

  Dacă bugetul este mai restrâns, cerneala pe bază de dye poate oferi un aspect vibrant și accesibil. De asemenea, poți cere sfatul furnizorului de servicii de imprimare pentru a lua o decizie informată.

Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas

Cum pot îngriji un tablou canvas?

 Îngrijirea unui tablou canvas este importantă pentru a menține frumusețea și durabilitatea acestuia pe termen lung. Iată câteva sfaturi pentru a îngriji un tablou canvas:

 1. Curățare regulată: Pentru a preveni acumularea de praf și murdărie, curăță tabloul canvas regulat cu o cârpă moale și curată sau cu o perie fină pentru tablouri. Evită utilizarea soluțiilor de curățare agresive sau umezirea excesivă a pânzei.

 2. Evită expunerea la lumina directă a soarelui: Expunerea prelungită la lumina directă a soarelui poate duce la decolorarea culorilor tabloului. Încearcă să amplasezi tabloul într-un loc unde lumina soarelui nu străbate direct sau utilizează perdele sau obloane pentru a reduce impactul luminii solare.

 3. Controlul umidității: Evită amplasarea tabloului în spații cu niveluri ridicate de umiditate, deoarece acest lucru poate duce la dezvoltarea mucegaiului sau la deformarea pânzei. Dacă locuința ta are fluctuații mari de umiditate, folosește un dezumidificator sau umidificator pentru a menține nivelul potrivit de umiditate.

 4. Evită locurile cu temperaturi extreme: Evită amplasarea tabloului în apropierea surselor de căldură intensă, precum calorifere sau sobe, sau în locuri cu temperaturi extrem de reci, deoarece aceste variații pot afecta pânza și cadru.

 5. Transport cu grijă: Dacă muti sau transporti tabloul, protejează-l cu atenție pentru a preveni deteriorarea. Folosește ambalaje corespunzătoare și asigură-te că nu este expus la șocuri sau presiune.

 6. Îngrijire profesională: Dacă tabloul canvas este foarte valoros sau prezintă daune semnificative, poți apela la un restaurator sau un expert în conservare a tablourilor pentru a-l repara sau restaura corespunzător.

 7. Supraveghere și verificare regulată: Verifică periodic starea tabloului pentru a depista eventualele semne de deteriorare sau deteriorări. Dacă observi probleme, acționează în consecință pentru a le remedia.

 8. Păstrează documentele: Dacă ai documente sau certificate de autenticitate pentru tabloul canvas, păstrează-le în siguranță pentru a dovedi autenticitatea și valoarea acestuia în viitor.

 În general, respectând aceste sfaturi de îngrijire, vei putea păstra tabloul canvas într-o stare bună de-a lungul timpului și te vei bucura de frumusețea lui pe termen lung.

Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas, Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas

Reduceri Tablouri Canvas