Reduceri Roll-up

Oferta pe ziua de astati pentru Roll-up!
20% REDUCERE
Preț REDUS – 32 €/mp

Preț de listă: 40 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
29.11.2023 (8:30 – dimineață)
29.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre Roll-up

Print banner rollup pe polipropilena mata cu grosime 310 g/mp. Acesta este materialul optim pentru realizarea rollup-urilor si se remarca prin:

 • Calitate deosebita a printului, fiind posibila printarea la rezolutii ridicate de pana la 1440 dpi.
 • Material rezistent la umiditate. Poate fi chiar curatat cu o laveta umeda in cazul in care se murdareste.
 • Material opac prin care nu trece lumina, deci puteti aseza bannerul in orice pozitie chiar si in drepul unei ferestre.
 • Fiind un material opac si gros, bannerul nu se onduleza pe margini atunci cand este expus o perioada indelungata, chiar si mai mare de 1 an.
 • Permite strangerea repetata a bannerului in caseta fara a fi afectata calitatea si integritatea printului.
Specificatii tehnice design roll up banners

In cazul in care te-ai hotarat sa realizezi singur designul pentru un banner rollup ar trebui sa ti cont de urmatoarele aspecte:

Cum se confectioneaza un rollup?

Construirea unui rollup implică următorii pași:

 1. Măsurare și proiectare: Începeți prin a măsura dimensiunile rollup-ului pe care doriți să-l creați. Acestea includ înălțimea și lățimea afișului. Folosiți aceste dimensiuni pentru a proiecta grafica și pentru a determina dimensiunile materialelor necesare.

 • Achiziționarea materialelor: Pentru a construi un rollup, veți avea nevoie de următoarele materiale:

  • Tub de aluminiu: Acesta va fi baza rollup-ului și va susține afișul.
  • Șuruburi și piese de fixare: Acestea vor fi utilizate pentru a asambla tubul de aluminiu și pentru a fixa componentele.
  • Grafică: Grafica afișului va fi tipărită pe materialul adecvat, cum ar fi o pânză sau un banner PVC.
  • Suport de susținere: Acesta va fi utilizat pentru a menține rollup-ul în poziție verticală și pentru a regla înălțimea.
 • Tăierea și asamblarea tubului de aluminiu: Tăiați tubul de aluminiu la dimensiunile necesare pentru înălțimea rollup-ului. Asamblați tubul folosind șuruburi și piese de fixare, asigurându-vă că este solid și stabil.

 • Tipărirea și atașarea graficii: Tipăriți grafica pe materialul ales pentru afișul roll-up-ului. Asigurați-vă că grafica este de înaltă calitate și rezistentă la decolorare. Aplicați grafica pe tubul de aluminiu folosind metode adecvate de fixare, cum ar fi benzi adezive sau cleme speciale.

 • Adăugarea suportului de susținere: Montați suportul de susținere în partea din spate a rollup-ului. Asigurați-vă că este solid și poate susține afișul în poziție verticală. Verificați reglajele de înălțime pentru a vă asigura că rollup-ul poate fi ajustat la înălțimea dorită.

 • Testarea și ajustarea: Înainte de a utiliza rollup-ul pentru afișare, testați-l pentru a vă asigura că este solid și funcțional. Verificați dacă afișul se derulează și se retrage în mod corespunzător și că suportul de susținere este stabil și ajustabil.

  Asigurați-vă că urmați instrucțiunile specifice furnizate de producătorul rollup-ului și că utilizați unelte adecvate pentru a asambla componentele. Dacă nu aveți experiență în construcția roll-up-urilor, este recomandat să solicitați ajutorul unui profesionist pentru a obține un rezultat de calitate și siguranță.

Reduceri Roll-up, Reduceri Roll-up

De ce sa cumperi un roll-up?

Există mai multe motive pentru care merită să cumperi un roll-up:

 • Portabilitate: Rollup-urile sunt ușor de transportat și pot fi demontate și ambalate într-o geantă de transport specială. Aceasta înseamnă că le poți lua cu tine oriunde mergi, fie că este vorba de evenimente, expoziții sau prezentări. Sunt ideale pentru călătorii și activități în afara biroului.

 • Ușurință de utilizare: Rollup-urile sunt extrem de ușor de utilizat. Se montează rapid și ușor, fără a necesita abilități sau cunoștințe tehnice speciale. Pur și simplu desfășurați afișul din baza rollup-ului și fixați-l în poziție. De asemenea, se pot demonta și strânge la fel de ușor după utilizare.

 • Aspect profesional: Rollup-urile oferă un aspect profesional și atrăgător. Grafica imprimată pe afiș poate fi personalizată în funcție de nevoile și preferințele tale, și poate include logo-ul, mesajul sau designul companiei tale. Un roll-up bine realizat poate atrage atenția și îmbunătăți imaginea și credibilitatea afacerii tale.

 • Versatilitate: Rollup-urile sunt versatile și pot fi utilizate în diferite situații și evenimente. Poți să le folosești pentru a promova produse sau servicii, pentru a oferi informații despre compania ta sau pentru a crea un fundal atrăgător pentru prezentări și discursuri.

 • Reutilizabil și economic: Un rollup bine întreținut poate fi reutilizat în repetate rânduri, ceea ce îl face o investiție economică pe termen lung. Poți actualiza grafica și mesajele de pe afiș în funcție de nevoile și schimbările din compania ta, fără a fi nevoie să cumperi un roll-up nou de fiecare dată.

 • Durabilitate: Rollup-urile sunt construite din materiale rezistente și durabile, cum ar fi aluminiul pentru baza și pânza sau bannerul PVC pentru afiș. Aceasta înseamnă că vor rezista în timp și vor putea fi utilizate pe o perioadă mai îndelungată fără să se deterioreze.

 • Efect de impact: Rollup-urile oferă un efect vizual puternic și atrăgător. Dimensiunile mari și grafica de înaltă calitate atrag atenția și fac ca mesajul tău să fie remarcabil. Rollup-urile pot fi plasate în zone cheie pentru a atrage vizitatorii sau clienții potențiali.

  În concluzie, un roll-up este o investiție excelentă pentru promovarea și prezentarea afacerii tale. Cu portabilitatea, ușurința de utilizare și aspectul profesional pe care îl oferă, roll-up-urile sunt o soluție eficientă și practică pentru activitățile de marketing și evenimentele de afaceri.

Reduceri Roll-up, Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up

Reduceri Roll-up