Reducerea a expirat pentru Casete Luminoase,
Descoperă celelalte produse care urmează să fie la reducere!

Reduceri Casete Luminoase

Oferta pe ziua de astati pentru Casete Luminoase!
12% REDUCERE
Preț REDUS – 350 €/mp

Preț de listă: 400 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
02.11.2023 (8:30 – dimineață)
02.11.2023 (5:00 – după-amiază)

Prețurile sunt fară TVA.

Despre Casete Luminoase

  Reclama caseta luminoasă se referă la utilizarea casetelor luminoase, precum panouri luminoase sau reclame retroiluminate, pentru a afișa mesaje publicitare sau grafică într-un mod vizibil și atractiv.

  Aceste tipuri de reclame sunt populare în industria publicității și pot fi întâlnite într-o varietate de medii, inclusiv pe străzi, în mall-uri, la stațiile de metrou, în magazine și în diverse alte locuri publice.

  Iată câteva aspecte importante legate de reclama casetelor luminoase:

De ce sa achizitionezi o caseta luminoase?

  Achiziționarea unei casete luminoase poate fi justificată din mai multe motive, iar acest lucru depinde de scopul și nevoile dvs. Specifice. Iată câteva motive comune pentru care cineva ar putea să achiziționeze o casetă luminoasă:

 1. Publicitate și Promovare: Casetele luminoase sunt excelente pentru promovarea afacerii dvs. sau a produselor. Ele pot atrage atenția trecătorilor și pot face ca mesajul sau logo-ul dvs. să fie vizibil în orice moment al zilei sau al nopții. Acest lucru este util în special pentru afacerile cu program de funcționare pe întreaga durată a zilei.

 2. Amenajări Interioare Decorative: Casetele luminoase pot fi utilizate ca elemente decorative în interiorul unui spațiu comercial sau rezidențial. Ele pot adăuga un efect estetic, creând o atmosferă plăcută și modernă.

 3. Ghidare și Navigare: În spațiile publice sau în clădiri mari, casetele luminoase pot fi folosite pentru a ghida oamenii spre locații specifice, cum ar fi birouri, săli de conferințe sau alte puncte de interes.

 4. Identitatea Brandului: Pentru afaceri, casetele luminoase pot ajuta la întărirea identității brandului. Acestea pot reda logo-ul și culorile specifice ale brandului, creând o imagine coerentă și recunoscută de public.

 5. Informații Actualizabile: Anumite casete luminoase sunt concepute să permită actualizarea ușoară a conținutului, ceea ce le face utile pentru afaceri care au nevoie să-și actualizeze periodic mesajele sau ofertele.

 6. Eficiența Energetică: Multe casete luminoase moderne folosesc tehnologie LED eficientă din punct de vedere energetic, ceea ce poate contribui la economisirea energiei și la reducerea costurilor de exploatare pe termen lung.

 7. Distracție și Amuzament: Într-un context mai personal, casetele luminoase pot fi folosite pentru a crea elemente de distracție sau amuzament într-o casă sau într-un spațiu de divertisment.

  Înainte de a achiziționa o casetă luminoasă, este important să evaluați nevoile specifice ale proiectului dvs. și să determinați cum va contribui caseta luminoasă la atingerea obiectivelor dvs. Aceasta poate implica selectarea dimensiunii potrivite, a tipului de iluminare, a opțiunilor de personalizare și a bugetului corespunzător.

Reduceri Casete Luminoase, Reduceri Casete Luminoase

Cum funcționează casetele luminoase?

  Casetele luminoase funcționează prin utilizarea unei surse de lumină internă pentru a ilumina un panou sau o zonă specifică, astfel încât mesajul, grafica sau ilustrația afișată pe casetă să fie vizibile în mod clar. Iată o explicație mai detaliată a modului în care funcționează:

 1. Sursa de Lumină: Casetele luminoase sunt echipate cu o sursă de lumină internă, care poate fi constituită din LED-uri (cea mai frecventă opțiune din punct de vedere energetic), tuburi fluorescente sau alte tipuri de surse luminoase. Această sursă de lumină este poziționată în interiorul cazetei și este responsabilă pentru iluminarea panoului sau a zonei.

 2. Panoul sau Zona Iluminată: În interiorul cazetei, există un panou sau o zonă specială de iluminat. Acest panou poate fi transparent sau semitransparent, și este realizat dintr-un material care permite luminii să treacă prin el. De obicei, pe acest panou este aplicată grafica, textul sau imaginea pe care doriți să o afișați.

 3. Difuzarea Luminii: Sursa de lumină emite lumină către panoul sau zona de iluminat din interiorul cazetei. Această lumină străbate panoul și ajunge la suprafața exterioară, luminând astfel grafica sau mesajul afișat pe casetă.

 4. Uniformitatea Luminii: Una dintre caracteristicile importante ale casetelor luminoase este uniformitatea luminii pe întreaga suprafață. Acest lucru este asigurat de proiectarea atentă a cazetei, astfel încât nici o zonă să nu fie prea luminată sau prea întunecată.

 5. Personalizare și Schimbarea Conținutului: Unele casete luminoase sunt proiectate să permită schimbarea ușoară a conținutului afișat. Acest lucru poate fi realizat prin înlocuirea panoului sau prin utilizarea panourilor schimbabile, ceea ce face casetele luminoase versatil și potrivite pentru publicitatea sau promovarea periodică a diferitelor mesaje.

 6. Amplasarea și Utilizarea: Casetele luminoase pot fi montate pe perete, pe fațadele clădirilor, în vitrine, în birouri, în spații publice sau în orice alt loc în care este necesară afișarea unui mesaj luminos.

  În ansamblu, casetele luminoase reprezintă o soluție eficientă pentru a face mesajele sau grafica vizibile în condiții de iluminare slabă sau întunecată, ceea ce le face populare în publicitate, semnalizare și design interior.

Reduceri Casete Luminoase, Reduceri Casete Luminoase

Unde se folosesc casetele luminoase?

  Casetele luminoase se folosesc într-o varietate de medii și locații pentru a afișa mesaje, grafică sau ilustrații iluminate. Acestea sunt utilizate în principal în scopuri comerciale și publicitare, dar pot avea și aplicații decorative sau funcționale. Iată câteva locații comune în care se folosesc casetele luminoase:

 1. Publicitate Stradală: Panouri luminoase mari sunt folosite pentru afișarea reclamelor și mesajelor pe străzi, autostrăzi și la intersecții. Acestea sunt proiectate pentru a atrage atenția șoferilor și a trecătorilor și pot promova diverse produse, servicii sau evenimente.

 2. Vitrine de Magazine: Casetele luminoase sunt adesea utilizate în vitrinele magazinelor pentru a promova produse sau oferte speciale. Acestea adaugă un element vizual atrăgător și ajută la captarea atenției potențialilor cumpărători.

 3. Amenajări Interioare Comerciale: În interiorul magazinelor, restaurantelor, barurilor sau altor afaceri, casetele luminoase pot fi utilizate pentru a crea un decor iluminat. Acestea pot adăuga un aspect estetic și pot contribui la atmosfera generală a spațiului.

 4. Indicatori și Panouri de Navigare: Casetele luminoase pot fi folosite în clădiri mari sau în spații publice pentru a ghida oamenii către locuri specifice, cum ar fi birouri, săli de conferințe, săli de așteptare sau lifturi.

 5. Reclame de Evenimente și Spectacole: Organizatorii de evenimente pot folosi casete luminoase pentru a promova concerte, expoziții, spectacole de teatru sau alte evenimente culturale.

 6. Publicitate pe Transport: Unele mijloace de transport, cum ar fi autobuzele și trenurile, pot avea casete luminoase pentru a afișa publicitate sau informații pentru pasageri.

 7. Identitatea Brandului: Casetele luminoase sunt folosite pentru a afișa logo-urile și culorile specifice ale unui brand în birouri, showroom-uri sau în afara sediilor de companii pentru a întări recunoașterea brandului.

 8. Amenajări Interioare Decorative: În case și apartamente particulare, casetele luminoase pot fi folosite ca elemente de design pentru a adăuga un efect vizual plăcut și iluminat ambiental.

 9. Semnalizare și Siguranță: În anumite situații, casetele luminoase pot fi folosite pentru semnalizarea de urgență sau pentru a indica locurile de evacuare în clădiri publice sau comerciale.

 10. Evenimente Speciale: La evenimente precum nunți, petreceri sau expoziții, casetele luminoase pot fi folosite pentru a adăuga un element deosebit și iluminat personalizat.

  Acestea sunt doar câteva exemple ale locațiilor în care se pot folosi casetele luminoase, iar utilizările pot varia în funcție de cerințele specifice ale proiectului sau de scopul afacerii.

Reduceri Casete Luminoase, Reduceri Casete Luminoase

Ce tipuri de casete luminoase există?

  Există mai multe tipuri de casete luminoase disponibile, fiecare cu caracteristici și aplicații specifice. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de casete luminoase:

 1. Panouri Luminoase pentru Publicitate Stradală: Acestea sunt panouri mari, adesea de dimensiuni mari, amplasate de obicei în afara clădirilor sau pe laturile drumurilor pentru a afișa reclame și mesaje publicitare. Ele pot fi retroiluminate cu LED-uri sau alte surse de lumină și sunt proiectate pentru a atrage atenția șoferilor și a trecătorilor.

 2. Reclame Retroiluminate pentru Vitrine: Aceste casete luminoase sunt concepute pentru a fi amplasate în vitrinele magazinelor și pentru a afișa mesaje sau grafică. Ele oferă o prezentare atractivă a produselor și pot varia în dimensiune și design.

 3. Casete Luminoase Personalizate: Acestea sunt casete luminoase personalizate care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor și cerințelor specifice ale unui proiect sau unei afaceri. Ele pot varia în dimensiune, formă și opțiuni de iluminare.

 4. Casete Luminoase cu Panouri Schimbabile: Unele casete luminoase sunt proiectate să permită schimbarea ușoară a conținutului afișat, fie prin înlocuirea panoului interior, fie prin utilizarea panourilor schimbabile. Acest lucru le face ideale pentru afaceri care trebuie să-și actualizeze frecvent mesajele.

 5. Casete Luminoase cu Iluminare pe Margini (Lightbox-uri de Contur): Aceste casete luminoase au iluminare pe margini, ceea ce înseamnă că lumina este distribuită uniform la marginea panoului, permițând astfel afișarea graficii sau a mesajului într-un mod luminos și clar.

 6. Casete Luminoase cu Iluminare Interioară Uniformă: Acest tip de casetă luminoasă utilizează iluminare uniformă pe întreaga suprafață a panoului interior pentru a asigura o iluminare consistentă și vibrantă a conținutului.

 7. Casete Luminoase Portabile: Aceste casete sunt mai mici și pot fi utilizate pentru evenimente speciale, cum ar fi târguri, expoziții sau prezentări. Ele sunt ușor de transportat și pot fi personalizate pentru a afișa mesaje sau grafică specifică evenimentului.

 8. Casete Luminoase de Semnalizare și Siguranță: Acestea sunt utilizate în scopuri de semnalizare și siguranță în clădiri comerciale sau publice pentru a indica locurile de evacuare sau alte informații importante în caz de urgență.

 9. Casete Luminoase cu Indicatori LED: Unele casete luminoase includ indicatori LED sau mesaje programabile cu LED-uri, permițând afișarea textelor în mișcare sau a mesajelor dinamice.

  Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de casete luminoase disponibile pe piață. Alegerea tipului potrivit depinde de scopul specific al utilizării și de cerințele proiectului dvs.

Reduceri Casete Luminoase, Reduceri Casete Luminoase

Cum se personalizează casetele luminoase?

  Casetele luminoase pot fi personalizate în mai multe moduri pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele dvs. Personalizarea implică adăugarea graficii, textului sau altor elemente distinctive pentru a crea un aspect unic și pentru a comunica mesajul dvs. Iată cum puteți personaliza casetele luminoase:

 1. Grafică Personalizată: Adăugați grafică personalizată care să corespundă mesajului sau brandului dvs. Acest lucru poate include logo-uri, imagini, ilustrații sau orice alt element grafic relevant.

 2. Text Personalizat: Includeți text personalizat pentru a transmite mesajul dvs. sau pentru a furniza informații specifice. Puteți alege fonturi, dimensiuni și culori pentru text pentru a se potrivi cu estetica dvs.

 3. Culori Personalizate: Selectați culori personalizate care să se potrivească cu identitatea brandului dvs. sau cu tema generală a proiectului. Aceasta poate include culori de fundal și culori pentru grafică și text.

 4. Dimensiune și Formă: Personalizați dimensiunea și forma casetei luminoase pentru a se potrivi cu spațiul disponibil și cu nevoile dvs. Caseta poate fi realizată în dimensiuni standard sau într-o formă specială pentru a crea un impact vizual distinct.

 5. Iluminare și Intensitate Luminată: Alegeți tipul de iluminare dorit, cum ar fi LED-uri sau tuburi fluorescente, și reglați intensitatea luminii pentru a obține efectul dorit.

 6. Panouri sau Elemente Schimbabile: Dacă doriți să puteți actualiza conținutul cu ușurință, alegeți o casetă cu panouri schimbabile sau un sistem care permite înlocuirea rapidă a conținutului interior.

 7. Cadrul și Materialul: Personalizați cadrul casetei, alegând un material și o finisare care să se potrivească cu aspectul general dorit. De asemenea, puteți adăuga accesorii suplimentare, cum ar fi ornamente sau margini decorative.

 8. Sursa de Alimentare și Controlul Iluminării: Dacă doriți să puteți controla lumina casetei, asigurați-vă că aceasta este echipată cu un sistem de control al iluminării, cum ar fi un temporizator sau un controler de lumini.

 9. Elemente Adiționale: Puteți adăuga elemente suplimentare, cum ar fi difuzoare de sunet, indicatoare LED programabile sau alte caracteristici speciale, în funcție de cerințele dvs.

 10. Conținut Digital: Unele casete luminoase moderne permit afișarea de conținut digital, cum ar fi videoclipuri sau animații, pentru a adăuga un element interactiv sau dinamic.

  Este important să lucrați cu un producător sau un designer specializat pentru a vă ajuta să personalizați caseta luminoasă în funcție de specificațiile dvs. și pentru a vă asigura că obțineți rezultatele dorite.

  Personalizarea casetei luminoase vă permite să creați un instrument de afișare sau de publicitate unic care să se potrivească perfect cu scopurile dvs.

Reduceri Casete Luminoase, Reduceri Casete Luminoase

Care este durata de viață a casetelor luminoase?

  Durata de viață a casetelor luminoase poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv calitatea construcției, tipul de iluminare utilizat, mediul în care sunt amplasate și gradul de întreținere.

 Iată câțiva factori care influențează durata de viață a casetelor luminoase:

 1. Calitatea Construcției: Casetele luminoase de calitate superioară, realizate din materiale durabile și cu o construcție solidă, tind să aibă o durată de viață mai lungă. Acestea pot rezista mai bine la condiții meteo variate și la uzură generală.

 2. Tipul de Iluminare: Utilizarea LED-urilor ca sursă de iluminare este adesea asociată cu o durată de viață mai lungă. LED-urile sunt cunoscute pentru eficiența și durabilitatea lor și pot funcționa mulți ani fără a necesita înlocuire.

 3. Mediul de Amplasare: Casetele luminoase care sunt montate în exterior trebuie să reziste la expunerea la elementele naturale, cum ar fi soarele, ploaia, zăpada și temperaturile extreme. Protejarea adecvată a cazetei și utilizarea materialelor rezistente la intemperii contribuie la prelungirea duratei de viață.

 4. Frecvența Iluminării: Casetele luminoase care sunt iluminate constant sau care sunt pornite și oprite frecvent pot experimenta o uzură mai rapidă a sursei de lumină. LED-urile au o durată de viață estimată în ore de funcționare, iar aceasta poate varia în funcție de model și producător.

 5. Întreținerea Corespunzătoare: O întreținere regulată poate prelungi durata de viață a casetelor luminoase. Curățarea periodică a suprafeței, verificarea conexiunilor electrice și înlocuirea surselor de lumină defecte sunt practici importante de întreținere.

  În general, casetele luminoase de calitate, cu LED-uri, amplasate în locații protejate de intemperii și întreținute corespunzător, pot avea o durată de viață de mai mulți ani, chiar zeci de ani.

Reduceri Casete Luminoase, Reduceri Casete Luminoase

Sunt eficiente din punct de vedere energetic?

Da, multe casete luminoase moderne sunt eficiente din punct de vedere energetic, mai ales atunci când utilizează tehnologia LED pentru iluminare. Eficiența energetică a casetelor luminoase depinde de mai mulți factori, inclusiv tipul de iluminare, puterea consumată și durata de funcționare.

Iată de ce casetele luminoase sunt considerate eficiente din punct de vedere energetic:

 1. Tehnologia LED: Majoritatea casetelor luminoase moderne utilizează LED-uri (diodă emițătoare de lumină) pentru iluminare. LED-urile sunt cunoscute pentru eficiența lor energetică deoarece generează lumină cu consum redus de energie electrică în comparație cu alte surse de iluminat, cum ar fi tuburile fluorescente sau becurile incandescente.

 2. Consum Redus de Energie: LED-urile consumă semnificativ mai puțină energie în comparație cu sursele de iluminat tradiționale. Acest lucru contribuie la reducerea costurilor de energie și la economisirea de bani pe termen lung.

 3. Durată de Viață Prolongată: LED-urile au o durată de viață mult mai lungă decât alte surse de iluminat. Aceasta înseamnă că nu numai că consumă mai puțină energie, dar nu trebuie înlocuite atât de des, ceea ce reduce și cheltuielile de înlocuire.

 4. Controlul Iluminării: Multe casete luminoase cu LED-uri permit controlul iluminării, permițând reglarea intensității sau oprirea completă a iluminării atunci când nu este necesară. Acest lucru ajută la economisirea de energie.

 5. Functii de Programare: Anumite modele de casete luminoase permit programarea și sincronizarea iluminării în funcție de orarul specific, ceea ce poate optimiza utilizarea energiei.

 6. Eficiență la Rece: LED-urile nu emit căldură în aceeași măsură ca alte surse de iluminat. Acest lucru poate ajuta la reducerea necesității de climatizare în încăperi, contribuind astfel la economisirea de energie.

 7. Conformitatea cu Standardele de Eficiență Energetică: Majoritatea țărilor au standarde și reglementări stricte privind eficiența energetică pentru produsele de iluminat, inclusiv casetele luminoase. Casetele luminoase eficiente din punct de vedere energetic sunt concepute pentru a respecta aceste reglementări.

Înainte de a achiziționa o casetă luminoasă, este recomandat să verificați specificațiile tehnice pentru a vă asigura că produsul este eficient din punct de vedere energetic.

Alegerea unei casete luminoase cu LED-uri și cu opțiuni de control al iluminării poate ajuta la maximizarea eficienței energetice și la reducerea impactului asupra mediului și asupra facturii de energie electrică.

Reduceri Casete Luminoase, Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase

Reduceri Casete Luminoase