Reduceri Polipropilena

Oferta pe ziua de astati pentru Print Polipropilena!
28% REDUCERE
Preț REDUS – 10 €/mp

Preț de listă: 14 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
21.11.2023 (8:30 – dimineață)
21.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre Print Polipropilena

  Polipropilena este materialul de print utilizat cel mai adesea la sistemele de expunere tip roll-up, scroll-up, pop-up, X banner, etc.

  Are o foarte buna rezistenta mecanica si este greu deformabila (isi pastreaza forma cand este folosita pentru sistemele retractabile tip roll-up).

  Un alt avantaj al printului pe polipropilena este acela ca se usuca foarte repede.

  Printurile pe polipropilena reusesc sa redea culori extrem de vii, usor metalizate la unele tipuri de material.

  Polipropilena rezista foarte bine la mediu umed si la atingere, poate fi expusa atat la interior cat si la exterior.

Despre Polipropilena

  Printul pe polipropilenă este o tehnologie de imprimare care permite transferul de imagini, texte și design-uri pe suprafața materialului de polipropilenă. Polipropilena este un tip de plastic rezistent, durabil și flexibil, ceea ce o face potrivită pentru o gamă largă de aplicații și produse.

Iată câteva avantaje și utilizări ale printului pe polipropilenă:

 1. Durabilitate și rezistență la apă: Polipropilena este un material rezistent la apă, ceea ce face ca printurile pe acest material să fie durabile și potrivite pentru aplicații în aer liber sau în medii umede. Ele pot rezista la intemperii, lumina soarelui, umiditate și alte condiții adverse, menținându-și aspectul și calitatea pe termen lung.

 2. Flexibilitate și ușurință de manipulare: Polipropilena are o structură flexibilă și ușoară, ceea ce face ca materialele imprimate pe acest suport să fie ușor de manipulat și instalat. Ele pot fi tăiate, rulate, pliate sau aplicate pe diverse suprafețe fără a se deteriora, oferind o mare flexibilitate în design și utilizare.

 3. Rezistență la rupere și abraziune: Printurile pe polipropilenă sunt rezistente la rupere și abraziune, ceea ce le face potrivite pentru aplicații care implică manipulare frecventă sau expunere la uzură. Ele pot rezista la zgârieturi, frecare și deteriorare mecanică, menținându-și calitatea și aspectul în timp.

 4. Varietate de aplicații: Printul pe polipropilenă poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, inclusiv reclame și materiale promoționale, bannere, postere, afișe, etichete, ambalaje, prezentări grafice și multe altele. Flexibilitatea materialului și calitatea imprimării îl fac potrivit pentru diverse nevoi de marketing și comunicare vizuală.

 5. Costuri reduse: Printul pe polipropilenă este adesea o opțiune mai economică în comparație cu alte materiale de imprimare, cum ar fi vinilul sau hârtia. Polipropilena este un material mai accesibil din punct de vedere al costului, fără a compromite calitatea imprimării sau rezistența produsului final.

  Este important să colaborați cu un furnizor de servicii de imprimare profesionist și să utilizați echipamente de calitate pentru a obține rezultate optime în printul pe polipropilenă. În plus, respectarea instrucțiunilor de manipulare și îngrijire a materialelor imprimate pe polipropilenă vă va ajuta să vă mențineți produsele în condiții bune și să le prelungiți durata de viață.

Ce poti face din polipropilena?

  Polipropilena este un material versatil și poate fi utilizată într-o varietate de aplicații. Iată câteva lucruri pe care le poți face din polipropilenă:

 1. Ambalaje: Polipropilena este utilizată pentru a crea ambalaje durabile și rezistente pentru diferite produse, cum ar fi cutii, recipiente, pungi și folii. Ambalajele din polipropilenă pot fi utilizate în industria alimentară, farmaceutică, electronică și multe altele.

 2. Produse pentru uz casnic: Polipropilena este folosită pentru fabricarea de produse pentru uz casnic, cum ar fi mese și scaune pliabile, coșuri de gunoi, cutii de depozitare, ustensile de bucătărie, recipienti pentru lichide și multe altele. Este apreciată pentru durabilitatea sa și ușurința de curățare.

 3. Mobilier de exterior: Polipropilena este utilizată în fabricarea mobilierului de exterior datorită rezistenței sale la intemperii. Scaune, mese și alte piese de mobilier din polipropilenă pot rezista la soare, umiditate și variații de temperatură.

 4. Componente auto: Polipropilena este utilizată în industria auto pentru fabricarea de componente precum panouri de bord, grile, parașocuri și alte piese plastice. Este apreciată pentru rezistența sa la impact și durabilitatea sa în condiții de uz intens.

 5. Echipamente sportive și recreative: Polipropilena este utilizată în fabricarea de echipamente sportive și recreative, cum ar fi plăci de surf, scări pentru bazine, echipamente de camping, role sau plăci pentru skateboard. Este apreciată pentru rezistența sa și ușurința de utilizare.

 6. Produse medicale: Polipropilena este utilizată în industria medicală pentru fabricarea de dispozitive medicale și ambalaje sterilizate. Este un material sigur și igienic, care poate fi sterilizat și utilizat într-un mediu medical.

 7. Reclame și bannere: Polipropilena este utilizată pentru fabricarea de bannere și reclame datorită rezistenței sale la intemperii. Este un material ușor de imprimat și poate fi utilizat pentru a crea materiale publicitare durabile și vizual atractive.

  Acestea sunt doar câteva exemple de aplicații ale polipropilenei. Datorită proprietăților sale versatile și rezistenței, polipropilena poate fi utilizată în multe alte domenii și industrii, contribuind la crearea unor produse durabile și funcționale.

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena

Reduceri Polipropilena