Reduceri Masa Sampling

Oferta pe ziua de astati pentru Masa Sampling!
20% REDUCERE
Preț REDUS – 120 €/mp

Preț de listă: 150 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
28.11.2023 (8:30 – dimineață)
28.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre Masa Sampling

  Masa de sampling (promoter desk) este un stand expozițional din categoria POS, promovare la punctele de vânzare, și este utilizată cu precădere pentru promoții, degustări, demonstrații de produs sau difuzare de informații, structura și design-ul standului permițând interacțiunea față-în-față cu publicul vizat.

  Sistemul este format din două capace, pe care se atașează panoul din PVC personalizat. Standul este prevăzut cu raft interior. Personalizarea se realizează prin decorarea cu autocolant laminat a footer-ului şi a header-ului. Laminarea mată sau lucioasă are rolul de a asigura durabilitatea printului și de a obține efectul estetic dorit.

  Header-ul se poate personaliza și tăia pe o formă neregulată la cerere. Masa de sampling este însoțită de o geantă pentru transport și protecție.

Despre Masa sampling

 Un display de carton, cunoscut și sub denumirea de display de prezentare sau display de marketing, este o structură realizată din carton rezistent, concepută pentru a expune și promova produsele sau serviciile într-un mod atractiv în magazine, expoziții, evenimente sau alte locații.

Iată câteva aspecte importante despre display-urile de carton:

 • Material: Display-urile de carton sunt realizate din carton ondulat sau carton compact, care este un material ușor, durabil și reciclabil. Acesta oferă o rezistență adecvată pentru a susține greutatea produselor și a rezista în timpul utilizării.

 • Personalizare: Display-urile de carton pot fi personalizate în funcție de nevoile și cerințele specifice ale fiecărei campanii de marketing. Ele pot fi imprimate cu grafică colorată, logo-uri, informații despre produs și alte elemente de design care să atragă atenția și să comunice mesajul dorit către publicul țintă.

 
 • Ușurința de asamblare și transport: Display-urile de carton sunt concepute pentru a fi ușor de asamblat și dezasamblat, fără a necesita instrumente sau cunoștințe tehnice speciale. Ele pot fi pliate și transportate cu ușurință, reducând costurile și eforturile asociate cu logistica.

 • Versatilitate: Display-urile de carton vin într-o varietate de forme și dimensiuni, cum ar fi standuri de podea, standuri de masă, cutii de prezentare sau rafturi de perete. Ele pot fi adaptate pentru a se potrivi cu cerințele spațiului disponibil și cu produsele specifice care urmează a fi expuse.

 
 • Impact vizual: Display-urile de carton oferă o platformă excelentă pentru a atrage atenția publicului și a comunica mesajul dorit. Prin utilizarea graficii atrăgătoare, a culorilor vibrante și a designului inovator, acestea pot influența deciziile de cumpărare și pot spori recunoașterea brandului.

 • Cost-eficient: Display-urile de carton sunt adesea o opțiune mai economică în comparație cu alte materiale, cum ar fi lemnul sau metalul. Ele oferă o soluție atractivă și accesibilă pentru afișarea și promovarea produselor sau serviciilor fără a compromite calitatea sau impactul vizual.

 

  În concluzie, display-urile de carton reprezintă o opțiune populară și eficientă pentru prezentarea și promovarea produselor sau serviciilor într-un mod captivant și memorabil. Ele oferă o combinație ideală între funcționalitate, personalizare, versatilitate și cost-eficiență.

Reduceri Masa Sampling, Reduceri Masa Sampling

La ce putem folosi o Masa sampling?

  Masa de sampling poate fi utilizată într-o varietate de aplicații în industria textilă și a modei. Iată câteva exemple de moduri în care poate fi utilizată masa de sampling:

 • Crearea de mostre și probe de produse textile: Masa de sampling este folosită pentru a crea mostre și probe ale articolelor de îmbrăcăminte și a altor produse textile. Aceasta permite designerilor să realizeze prototipuri și să testeze designul, potrivirea și funcționalitatea produsului înainte de producția în masă.

 • Dezvoltarea de noi colecții: Designerii utilizează masa de sampling pentru a dezvolta și experimenta cu noi idei și concepte de design. Aceasta permite manipularea și combinarea diferitelor materiale, texturi, culori și modele pentru a crea prototipuri și mostre care reflectă viziunea creativă a designerului.

 • Testarea și ajustarea modelelor: Masa de sampling este folosită pentru a testa și ajusta modelele de îmbrăcăminte și accesorii. Aici, pot fi realizate tăieturi, cusături și asamblări pentru a verifica potrivirea, proporțiile și construcția articolelor înainte de a fi introduse în producția de masă.

 • Verificarea calității și funcționalității: Masa de sampling permite verificarea calității și funcționalității produselor textile. Aceasta include testarea rezistenței materialelor, a cusăturilor, a accesorizării și a altor caracteristici pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate și performanță.

 • Pregătirea producției: Înainte de a începe producția în masă, masa de sampling poate fi utilizată pentru pregătirea procesului de producție. Aici, se poate face planificarea tăierii materialelor, stabilirea secvențelor de asamblare și definirea procedurilor operaționale pentru a asigura o producție eficientă și de calitate.

  Este important de menționat că utilizarea exactă a mesei de sampling poate varia în funcție de nevoile și practicile specifice ale fiecărei companii sau ateliere de producție.

  Cu toate acestea, în general, masa de sampling este un instrument esențial în procesul de dezvoltare și producție a articolelor textile, permițând testarea, ajustarea și perfecționarea produselor înainte de lansarea lor pe piață.

Reduceri Masa Sampling, Reduceri Masa Sampling

Cum se confectioneaza o masa sampling?

Construirea unei mese de sampling implică următorii pași generali:

 1. Planificarea și designul: Începeți prin a decide dimensiunile și configurația mesei de sampling în funcție de nevoile dvs. și de spațiul disponibil. Luați în considerare dimensiunile materialelor pe care le veți manipula și operațiile pe care doriți să le efectuați pe masă. Puteți crea un desen sau un plan al mesei pentru a vă ajuta să vă vizualizați structura finală.

 • Achiziționarea materialelor: Selectați materialele necesare pentru a construi masa de sampling. Acestea pot include plăci de lemn, panouri din PAL (plăci aglomerate din fibre de lemn), plăci de MDF (fibră de densitate medie) sau alte materiale adecvate pentru construcția unei mese solide și stabile.

 • Tăierea și asamblarea structurii: Utilizați unelte precum fierăstraie circulare, fierăstraie alternative, burghie și șuruburi pentru a tăia și asambla structura mesei. Urmați planul de design și asamblați părțile individuale pentru a forma scheletul mesei. Asigurați-vă că fixați componentele împreună în mod corespunzător pentru a obține o construcție solidă.

 • Adăugarea suporturilor și a accesoriilor: Dacă este necesar, adăugați suporturi sau accesorii suplimentare pe masa de sampling. Acestea pot include dispozitive de măsurare și marcaj, suporturi pentru șabloane și alte unelte necesare în procesul de realizare a mostrelor. Asigurați-vă că acestea sunt montate în mod corespunzător și sunt compatibile cu scopul și nevoile dvs.

 • Finisare și pregătire: După ce ați asamblat structura de bază a mesei de sampling, puteți aplica un finisaj pentru a proteja și estetiza suprafața. Acesta poate include vopsirea, aplicarea unui strat protector sau lăcuirea. Asigurați-vă că finisajul aplicat este durabil și ușor de curățat, deoarece masa va fi expusă la utilizare intensivă.

 • Testarea și ajustarea: Înainte de a utiliza masa de sampling pentru lucrul efectiv, testați-o pentru a vă asigura că este stabilă și funcțională. Verificați nivelul mesei și asigurați-vă că nu există nicio instabilitate sau probleme de fixare. Efectuați ajustări suplimentare dacă este necesar.

  Este important de menționat că acești pași pot varia în funcție de designul și specificațiile mesei de sampling pe care doriți să o creați. De asemenea, puteți alege să cumpărați o masă de sampling deja fabricată în loc să o construiți de la zero.

  În această situație, asigurați-vă că alegeți o masă de înaltă calitate și care să corespundă nevoilor dvs. specifice în ceea ce privește dimensiunea, funcționalitatea și durabilitatea.

Reduceri Masa Sampling, Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling

Reduceri Masa Sampling