Reduceri Folie Magnetica

Oferta pe ziua de astati pentru Folie Magnetica!
16% REDUCERE
Preț REDUS – 25 €/mp

Preț de listă: 30 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
24.11.2023 (8:30 – dimineață)
24.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre Folie Magnetica

  Puteți atrage atenția cu o multitudine de posibilități pentru particularizarea materialelor dumneavoastră tipărite. În magazinul nostru online găsiți o serie întreagă de materiale tipărite pe care le puteți folosi în marketing, pentru compania dumneavoastră sau în scopuri personale.

  Tipărirea foliei magnetice are însă un avantaj major. Folia magnetică și autocolantele magnetice se aplică în doar câteva secunde pe suprafețele compatibile. Astfel, nu trebuie nici să dați găuri în pereți și nici să puneți rame în cui.

  Un alt avantaj este că folia magnetică și autocolantele magnetice se scot rapid, fără a lăsa resturi. Și cine dorește, poate refolosi pur și simplu autocolantele magnetice în altă parte.

  Folia magnetică este realizată dintr-un material magnetic extrem de moale, care, datorită structurii sale foarte flexibile, se mulează foarte bine pe suprafața de așezare. Folia magnetică este astfel adecvată și pentru inscripționarea autovehiculelor. Autocolantele magnetice se adaptează formei suprafeței de așezare.

Despre print Folie Magnetica

  Printul pe folie magnetică reprezintă o modalitate inovatoare și practică de a crea materiale publicitare și decorative care pot fi ușor atașate și îndepărtate de suprafețe metalice. Această tehnologie permite imprimarea de imagini, grafică, texte sau orice alt conținut vizual pe o folie flexibilă, care are proprietăți magnetice pe partea din spate.

Iată câteva detalii și avantaje ale printului pe folie magnetică:

 1. Flexibilitate și adaptabilitate: Folia magnetică este un material flexibil, ușor de manevrat și tăiat în diverse dimensiuni și forme. Poate fi personalizată pentru a se potrivi cu nevoile și cerințele specifice ale fiecărui proiect. Indiferent dacă dorești să creezi reclame, indicatoare, magneți pentru frigider sau orice alt tip de material, folia magnetică poate fi adaptată în consecință.

 2. Ușor de aplicat și îndepărtat: Folia magnetică se atașează cu ușurință pe suprafețele metalice, cum ar fi frigidere, uși de mașină, vitrine sau alte suprafețe metalice plane. Nu este nevoie de adezivi sau alte materiale de fixare. De asemenea, poate fi îndepărtată fără a lăsa reziduuri sau a deteriora suprafața.

 3. Reutilizabilă: Folia magnetică poate fi folosită de mai multe ori, deoarece poate fi atașată și îndepărtată de pe suprafețele metalice în mod repetat. Aceasta oferă flexibilitate în actualizarea mesajelor, graficelor sau designurilor în funcție de nevoi și de evenimente speciale.

 4. Durabilitate: Folia magnetică este rezistentă la apă, zgârieturi și deteriorări, ceea ce îi conferă o durată lungă de viață. Aceasta asigură o afișare de calitate și un aspect profesional pentru perioade îndelungate de timp.

 5. Portabilitate: Folia magnetică poate fi ușor de transportat și depozitată datorită flexibilității sale și a greutății reduse. Astfel, poți utiliza materialele imprimate pe folie magnetică în diverse locații sau evenimente, fără a întâmpina dificultăți în transport.

 6. Personalizare și creativitate: Printul pe folie magnetică oferă posibilitatea de a crea materiale personalizate și unice, care să se potrivească perfect cu identitatea și scopul tău. Poți imprima imagini, logouri, informații de contact, oferte speciale sau orice alt conținut vizual care să atragă atenția publicului țintă.

  Printul pe folie magnetică are o gamă largă de aplicații, de la materiale publicitare și promoționale până la decorarea spațiilor comerciale sau rezidențiale. Este o soluție versatilă, convenabilă și atrăgătoare, care permite o afișare eficientă și interacțiunea cu publicul țintă într-un mod inovator.

La ce este foloisita folia magnetica?

 Folia magnetică are o varietate de aplicații și poate fi utilizată în diferite contexte. Iată câteva dintre utilizările comune ale foliei magnetice:

 1. Publicitate și marketing: Folia magnetică este adesea folosită pentru a crea materiale publicitare și promoționale. Poate fi imprimată cu mesaje, imagini, logo-uri și informații de contact pentru a promova o afacere sau un eveniment. Aceasta poate fi atașată pe uși de mașină, vitrine de magazin, panouri publicitare sau alte suprafețe metalice pentru a atrage atenția publicului.

 2. Magneți pentru frigider: Folia magnetică este ideală pentru crearea de magneți pentru frigider. Poți imprima imagini, ilustrații sau mesaje amuzante și atașa magneții pe frigiderul din bucătărie sau pe alte suprafețe metalice din casă. Aceste magneți pot fi folosiți pentru a fixa note, fotografii sau alte articole importante.

 3. Decorare și personalizare: Folia magnetică poate fi folosită pentru a crea elemente decorative personalizate. Poți tăia folia în forme și dimensiuni diferite pentru a crea decorațiuni pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau expoziții. De asemenea, poate fi utilizată pentru a personaliza spațiile de lucru sau rezidențiale, adăugând un element de originalitate și personalitate.

 4. Indicații și semnalizare: Folia magnetică poate fi folosită pentru a crea indicatoare și semnalizări temporare sau mobile. Aceasta poate fi aplicată pe vehicule sau alte echipamente pentru a indica direcții, avertizări sau mesaje de siguranță. Flexibilitatea și ușurința de aplicare și îndepărtare fac din folia magnetică o soluție practică pentru semnalizare temporară.

 5. Educație și jocuri: Folia magnetică poate fi utilizată în scopuri educaționale și de divertisment. Poți imprima litere, cifre, forme geometrice sau alte elemente pe folie și crea activități interactive pentru copii. Aceasta poate fi utilizată pentru a învăța alfabetul, matematica sau pentru a crea puzzle-uri magnetice.

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica

Reduceri Folie Magnetica