Reduceri Panouri Publicitare

Oferta pe ziua de astati pentru Panouri Publicitare!
23% REDUCERE
Preț REDUS – 100 €/mp

Preț de listă: 130 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
07.11.2023 (8:30 – dimineață)
07.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre Panouri Publicitare

  Locatiile publicitare outdoor au oferit intotdeauna un suport important pentru comunicarea mesajelor. Rolul unei campanii Out Of Home (OOH) Advertising se modifica insa in functie de perioada istorica si modul de viata al oamenilor.

  Desi functia de baza a publicitatii outdoor ramane expunerea unui mesaj vizual, strategiile de comunicare de astazi implica elemente noi.

  O simpla expunere a unei marci pe un panou publicitar montat pe un drum cu trafic ridicat si segmentare corecta poate insemna o campanie outdoor reusita.

Cum se confectioneaza panouri publicitare indoor?

  Procesul de fabricație a unui panou publicitar poate varia în funcție de specificațiile și materialele utilizate. Totuși, în general, iată pașii principali implicați în confecționarea unui panou publicitar:

 • Proiectare și grafică: Primul pas este crearea designului grafic al panoului publicitar. Acesta poate fi realizat de un designer grafic sau de către echipa ta internă de design. Este important să se ia în considerare elemente precum logo-ul companiei, mesajul dorit și culorile brandului.

 • Alegerea materialelor: După proiectare, se aleg materialele potrivite pentru panou. Acestea pot include diverse tipuri de panouri, cum ar fi panouri din plastic, metal sau lemn, în funcție de preferințele și necesitățile tale. Este important să se țină cont de rezistența materialelor la intemperii și durabilitatea lor pe termen lung.

 • Prelucrarea materialelor: Materialele sunt tăiate și prelucrate conform dimensiunilor și formei dorite pentru panou. Acest proces poate implica utilizarea de echipamente și scule speciale pentru a realiza tăieturi precise și a obține forma dorită.

 • Imprimarea graficii: După ce materialele sunt pregătite, urmează etapa de imprimare a graficii pe panou. Acest lucru poate fi realizat prin tehnici de print digital sau serigrafie, în funcție de complexitatea designului și cerințele proiectului. Este important să se utilizeze echipamente și cerneală de înaltă calitate pentru a obține o calitate optimă a imprimării.

 • Asamblarea și finisarea: După ce grafica este imprimată, panoul este asamblat. Acest proces implică adăugarea elementelor de fixare, cum ar fi suporturile sau sistemele de prindere, pentru a putea fi amplasat și expus în mod corespunzător. Se poate aplica și un strat de protecție, cum ar fi un lac transparent, pentru a proteja imprimarea de factorii externi.

 • Instalare și amplasare: Ultimul pas este instalarea și amplasarea panoului publicitar în locația dorită. Acest lucru poate fi realizat de către echipa ta internă sau prin implicarea unor specialiști în instalare. Se asigură că panoul este amplasat într-o poziție vizibilă și sigură, respectând reglementările și cerințele locale.

  Este important să colaborezi cu furnizori de încredere și să te asiguri că procesul de fabricație respectă standardele de calitate și siguranță. Alegerea unei echipe profesionale pentru confecționarea panoului publicitar poate asigura un rezultat final de înaltă calitate și impactant.

Panouri publicitare iasi – tipuri de panouri publicitare – panouri publicitare outdoor.

Cum pot folosi panourile publicitare pentru a promova afacerea mea?

  Folosirea panourilor publicitare pentru a promova afacerea dvs. poate fi o strategie eficientă de marketing. Iată câțiva pași pentru a vă ajuta să profitați la maximum de panourile publicitare în promovarea afacerii dvs.:

 1. Identificați locații strategice:

  • Cercetați și identificați locațiile cu trafic ridicat sau zonele cheie în care doriți să vă promovați afacerea. Amplasați panourile publicitare în locuri vizibile și accesibile.
 2. Alegeți dimensiunea și formatul potrivit:

  • Selectați dimensiunea și formatul panourilor publicitare în funcție de bugetul și nevoile dvs. Panourile pot varia de la cele mari și fixe la cele mobile sau digitale.
 3. Creați un design atractiv:

  • Lucrați cu un designer grafic sau o agenție de publicitate pentru a crea un design de panou publicitar atractiv și relevant. Asigurați-vă că designul este coerent cu identitatea vizuală a brandului dvs.
 4. Mesaj clar și concis:

  • Mesajul de pe panouul publicitar ar trebui să fie clar, concis și ușor de înțeles în câteva secunde. Utilizați cuvinte cheie și sloganuri memorabile.
 5. Imagini și grafică de calitate:

  • Folosiți imagini și grafică de înaltă calitate care să atragă atenția și să suscite interesul. Asigurați-vă că acestea se potrivesc cu mesajul și scopul campaniei dvs.
 6. Adresați-vă publicului țintă:

  • Cunoașteți publicul țintă și adaptați mesajul și designul panoului publicitar pentru a atrage această audiență specifică.
 7. Includeți informații de contact:

  • Asigurați-vă că panoul publicitar conține informații de contact clare, cum ar fi numărul de telefon, adresa de email sau adresa site-ului web al afacerii dvs.
 8. Mențineți panourile actualizate:

  • Actualizați periodic conținutul panourilor publicitare pentru a reflecta promoțiile sau evenimentele actuale ale afacerii dvs.
 9. Măsurați performanța:

  • Utilizați instrumente de monitorizare pentru a măsura eficacitatea campaniei cu panouri publicitare. Urmăriți traficul și răspunsurile pentru a evalua impactul campaniei.
 10. Integrare cu alte canale de marketing:

  • Combinați panourile publicitare cu alte tactici de marketing, cum ar fi publicitatea online, social media și marketingul direct pentru a vă crește expunerea.
 11. Respectați regulile locale și legale:

  • Asigurați-vă că respectați toate reglementările și permisele locale pentru amplasarea panourilor publicitare.

  Folosind panourile publicitare în mod strategic și eficient, puteți atrage atenția asupra afacerii dvs., să vă consolidați brandul și să aduceți mai mulți clienți în magazinul sau pe site-ul web al companiei dvs.

Ce trebuie să conțină un design eficient pentru un panou publicitar?

  Un design eficient pentru un panou publicitar trebuie să fie atrăgător, clar și să transmită mesajul dorit într-un mod simplu și memorabil. Iată elementele cheie pe care ar trebui să le conțină un design eficient pentru un panou publicitar:

 1. Mesaj clar și concis: Mesajul panoului publicitar ar trebui să fie simplu și ușor de înțeles în câteva secunde. Evitați supraîncărcarea cu informații și păstrați mesajul central.

 2. Cuvinte cheie: Includeți cuvinte cheie relevante care definesc în mod clar ce oferiți sau promovați. Aceste cuvinte ar trebui să fie vizibile și să se evidențieze în design.

 3. Slogan memorabil: Un slogan bine ales poate face diferența. Alegeți un slogan scurt, ușor de reținut și care să se potrivească cu brandul sau mesajul campaniei dvs.

 4. Imagini și grafică de înaltă calitate: Utilizați imagini și grafică de calitate superioară care să suscite interesul și să sprijine mesajul panoului publicitar. Asigurați-vă că acestea sunt clare și bine definite.

 5. Culori corespunzătoare: Culorile ar trebui să se potrivească cu identitatea vizuală a brandului dvs. și să creeze un contrast eficient între fundal și text, astfel încât mesajul să fie ușor de citit.

 6. Fonturi ușor de citit: Alegeți fonturi clare și ușor de citit, astfel încât mesajul să poată fi perceput rapid de către trecători.

 7. Elemente de branding: Asigurați-vă că designul include elementele de branding ale afacerii dvs., cum ar fi logo-ul, culorile și fonturile specifice.

 8. Informații de contact: Dacă este cazul, adăugați informații de contact, cum ar fi numărul de telefon, adresa de email sau site-ul web al afacerii dvs.

 9. Efect vizual: Folosiți efecte vizuale, cum ar fi umbre, iluminare sau elemente de grafică care să atragă atenția asupra panoului publicitar.

 10. Limitează textul: Evitați supraîncărcarea panoului cu text. Textul ar trebui să fie concis și relevant.

 11. Înțelegerea publicului țintă: Gândiți-vă la publicul țintă și la ceea ce îi atrage. Designul ar trebui să se adreseze direct acestui public.

 12. Conformitate cu reglementările locale: Asigurați-vă că respectați reglementările locale referitoare la dimensiuni, culori, iluminare și amplasare pentru panourile publicitare.

 13. Testează designul: Înainte de a finaliza designul, testați-l pe cât mai mulți potențiali spectatori pentru a obține feedback și pentru a vă asigura că mesajul și designul sunt eficiente.

  Un design eficient pentru un panou publicitar trebuie să atragă privirile și să transmită mesajul fără ambiguitate. Este important să lucrați cu un designer grafic sau o agenție de publicitate cu experiență în publicitate outdoor pentru a crea un panou publicitar de impact.

Reduceri Panouri Publicitare, Reduceri Panouri Publicitare

Ce dimensiuni și formate sunt disponibile pentru panourile publicitare?

  Dimensiunile și formatele panourilor publicitare pot varia semnificativ în funcție de nevoile specifice ale campaniei dvs. și de locația lor. În general, panourile publicitare pot fi împărțite în două categorii principale: panouri tradiționale și panouri digitale. Iată câteva dimensiuni și formate comune pentru fiecare categorie:

Panouri publicitare tradiționale:

 1. Panouri mari (Billboard-uri): Acestea sunt cele mai mari panouri publicitare și pot avea dimensiuni standard, cum ar fi 14x48 de picioare sau pot fi personalizate în funcție de cerințele specifice ale locației.

 2. Panouri mari pentru autovehicule: Acestea sunt panouri publicitare mai mici și se montează adesea pe camioane sau alte vehicule comerciale. Dimensiunile variază, dar pot fi în jur de 10x20 de picioare sau mai mici.

 3. Panouri de dimensiuni medii și mici: Aceste panouri sunt utilizate în mod obișnuit pentru a promova afaceri locale și pot avea dimensiuni variabile, de obicei sub 10x20 de picioare.

 4. Panouri în format special: În funcție de nevoile dvs., puteți alege formate speciale, cum ar fi panouri în formă de casetă, circulare sau altele.

Panouri publicitare digitale:

 1. Panouri LED: Acestea sunt ecrane digitale de înaltă rezoluție, care pot afișa imagini, videoclipuri și conținut interactiv. Dimensiunile variază de la panouri mai mici, potrivite pentru locații interioare, până la ecrane uriașe de exterior.

 2. Panouri digitale mobile: Sunt panouri publicitare montate pe vehicule sau remorci care pot fi transportate la diverse evenimente sau locații. Acestea pot avea dimensiuni variabile.

 3. Panouri digitale pentru stații de transport în comun: Sunt panouri digitale montate în stații de metrou, autobuz sau tren pentru a transmite informații călătorilor.

  Dimensiunile exacte și formatele pot varia în funcție de furnizorul de servicii publicitare, de reglementările locale și de specificațiile fiecărei campanii. Înainte de a crea sau de a închiria un panou publicitar, este important să discutați cu un specialist în publicitate sau cu furnizorul de servicii pentru a vă asigura că alegeți dimensiunile și formatul potrivite pentru obiectivele dvs. de marketing.

Reduceri Panouri Publicitare, Reduceri Panouri Publicitare

De ce sa alegi panourile publicitare?

Există mai multe motive pentru a alege panourile publicitare ca parte a strategiei tale de marketing. Iată câteva dintre beneficiile lor:

 • Vizibilitate maximă: Panourile publicitare sunt amplasate în zone strategice, cum ar fi lângă drumuri principale, intersecții aglomerate sau în locații de interes public. Aceasta le conferă o vizibilitate maximă și îți permite să ajungi la un număr mare de oameni într-un timp scurt. 

 • Impact vizual puternic: Datorită dimensiunii mari și a graficii bine realizate, panourile publicitare oferă un impact vizual puternic. Mesajul tău publicitar poate fi reprezentat în mod clar și atractiv, captând atenția trecătorilor și creând o impresie puternică. 

 • Targetare geografică: Panourile publicitare pot fi plasate strategic în locații specifice, permițându-ți să-ți direcționezi mesajul publicitar către o anumită zonă geografică sau către un public țintă specific. Aceasta îți permite să te adresezi direct audienței relevante și să-ți maximizezi impactul într-un anumit segment de piață.

 • Durabilitate și expunere pe termen lung: Panourile publicitare sunt construite din materiale rezistente și pot rezista condițiilor meteo variate, cum ar fi ploaia, vântul sau soarele intens. 

 • Potrivite pentru diverse industrii: Panourile publicitare pot fi utilizate în diverse industrii și pentru diferite tipuri de afaceri. Indiferent dacă ai un magazin local, o companie de servicii sau un eveniment special, panourile publicitare pot fi adaptate pentru a-ți îndeplini nevoile specifice. 

 • Rezultate măsurabile: În funcție de amplasarea panourilor publicitare, poți măsura rezultatele campaniei tale prin observarea traficului și a vizitelor generate de mesajul tău publicitar. Aceasta îți permite să evaluezi eficacitatea campaniei și să ajustezi strategia pentru a obține rezultate mai bune în viitor.

  Panourile publicitare pot fi un instrument eficient de promovare și de creștere a vizibilității brandului tău. Ele oferă un impact vizual puternic, o expunere maximă și pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.

Reduceri Panouri Publicitare, Reduceri Panouri Publicitare, Reduceri Panouri Publicitare

Unde poti gasi un sitem spider?

   Panourile publicitare sunt structuri mari și vizibile utilizate pentru a afișa mesaje publicitare sau de promovare în spații exterioare.

  Acestea pot fi văzute în apropierea drumurilor, în zonele urbane sau în locații strategice, și au rolul de a atrage atenția publicului țintă și de a transmite un mesaj clar și eficient. Iată câteva aspecte importante despre panourile publicitare:

 • Dimensiune și vizibilitate: Panourile publicitare sunt create în dimensiuni mari pentru a fi vizibile de la distanță și pentru a atrage atenția. Acestea pot varia de la panouri mai mici, de câțiva metri pătrați, până la panouri imense, de zeci sau chiar sute de metri pătrați.

 • Materiale și structură: Panourile publicitare pot fi fabricate din diferite materiale, precum panouri metalice, panouri din plastic, panouri din vinil sau materiale compozite. Acestea sunt construite într-o structură solidă și rezistentă pentru a face față condițiilor meteo și pentru a asigura stabilitatea pe termen lung.

 • Imprimare și grafică: Mesajele publicitare sau grafica afișată pe panourile publicitare sunt imprimat utilizând tehnici de imprimare de înaltă calitate, cum ar fi printul digital. Acest lucru permite o reprezentare clară a imaginilor, textelor și graficelor, asigurând o vizualizare ușoară și impactantă.

 • Amplasare strategică: Panourile publicitare sunt amplasate în locații strategice pentru a ajunge la publicul țintă. Acestea pot fi poziționate pe marginea drumurilor principale, în zone cu trafic intens, în apropierea clădirilor comerciale sau în locații de interes public. Amplasarea corectă joacă un rol crucial în eficiența campaniilor publicitare.
 • Durabilitate și întreținere: Panourile publicitare sunt concepute pentru a fi durabile și rezistente în condițiile meteo și în fața factorilor externi, cum ar fi ploaia, vântul sau expunerea la soare. În plus, acestea pot fi ușor de întreținut și curățat pentru a menține aspectul și vizibilitatea optimă pe termen lung.

  Panourile publicitare reprezintă o modalitate eficientă și vizuală de a transmite mesaje publicitare către un public larg. Ele oferă o expunere maximă și pot fi parte integrantă a unei campanii publicitare eficiente și bine plasate.

Reduceri Panouri Publicitare, Reduceri Panouri Publicitare, Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare

Reduceri Panouri Publicitare