Reduceri People Stopper

Oferta pe ziua de astati pentru People Stopper!
16% REDUCERE
Preț REDUS – 100 €/mp

Preț de listă: 120 €/mp

Ofertă limitată! – 8 ore si 30 min
30.11.2023 (8:30 – dimineață)
30.11.2023 (5:00 – după-amiază)


Prețurile sunt fară TVA.

Despre People Stopper

  Fabrica de print iti ofera people stopper sau panou stradal (pietonal). Acest suport de reclama stradala a fost tradus in limba romana și sub denumirea de capra publicitara.

  Oricum i-am spune, el este folosit pentru a semnaliza și a atrage atentia trecatorilor asupra noutatilor sau promotiilor unei firme.

  People stopper-ele sunt sisteme de afisare cu fata dubla, folosite pentru expunerea afiselor la nivelul podelei. Panoul stradal (pietonal) sau capra publicitara reprezinta un suport de expunere foarte practic si rezistent, ce poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior.

  Așadar, nu ezita, comanda cu incredere people stopper, panou stradal sau capra publicitara de la Fabrica de print.

De ce sa alegi People stopper?

Există mai multe motive pentru care ar trebui să alegi People Stopper (cunoscut și sub denumirea de “A-frame” sau “Trotuar stand”) pentru nevoile tale de publicitate și promovare. Iată câteva avantaje ale utilizării People Stopper:

 • Vizibilitate maximă: People Stopper este conceput pentru a atrage atenția trecătorilor. Prin amplasarea mesajului tău publicitar pe un trotuar sau în fața unui magazin, vei beneficia de o vizibilitate maximă și de expunere către publicul țintă.

 • Portabilitate și ușurință în utilizare: People Stopper este ușor de transportat și de instalat. De obicei, este realizat dintr-un cadru pliabil și este prevăzut cu mânere sau roți pentru a facilita deplasarea. Poți să-l pliezi și să-l depozitezi cu ușurință atunci când nu este utilizat.

 • Rezistență și durabilitate: People Stopper este conceput pentru a rezista la diverse condiții meteo și la trafic intens. Este fabricat din materiale rezistente, cum ar fi aluminiul sau oțelul, care asigură durabilitatea și longevitatea produsului.

 • Personalizare ușoară: People Stopper oferă posibilitatea de a personaliza mesajul publicitar în funcție de nevoile tale. Poți adăuga grafică, text sau imagini pentru a transmite mesajul dorit într-un mod atrăgător și captivant.

 • Versatilitate: People Stopper poate fi utilizat în diferite contexte și industrii. Poate fi utilizat pentru promovarea unui eveniment, afișarea meniurilor unui restaurant, indicarea reducerilor sau ofertelor speciale, informarea despre servicii sau produse noi etc. Flexibilitatea sa îl face potrivit pentru diverse scopuri și nevoi de marketing.

 • Cost-eficiență: este o opțiune de promovare accesibilă din punct de vedere financiar. Comparativ cu alte metode de publicitate, cum ar fi reclamele TV sau afișele mari, People Stopper oferă un raport calitate-preț favorabil.

 • Reutilizabil: Odată achiziționat, poate fi reutilizat de mai multe ori. Poți actualiza și schimba mesajul publicitar în funcție de nevoile și campaniile tale în curs.

  În concluzie, reprezintă o soluție practică și eficientă pentru promovarea afacerii tale. Oferă vizibilitate maximă, ușurință în utilizare, rezistență și versatilitate, toate acestea la un cost accesibil.

 Alege un design atractiv și personalizat pentru a atrage atenția publicului și pentru a-ți promova cu succes produsele și serviciile.

Reduceri People Stopper, Reduceri People Stopper

Cum se confectioneaza un People stopper?

Confecționarea unui People Stopper implică următorii pași generali:

 • Selecția materialelor: Pentru a confecționa, se aleg materiale rezistente, dar ușoare, precum aluminiul sau oțelul. Aceste materiale asigură stabilitatea și durabilitatea produsului.

 • Măsurarea și tăierea materialelor: Se măsoară și se taie profilele de aluminiu sau oțel în dimensiunile corespunzătoare pentru a forma cadru principal. Utilizând echipamente specializate, se realizează tăieturi precise pentru a asigura o îmbinare corectă a elementelor.

 • Asamblarea cadrelor: Se unesc piesele pre-tăiate pentru a forma cadru principal. Acestea sunt fixate prin intermediul șuruburilor, îmbinărilor sudate sau altor metode de fixare corespunzătoare.

 • Adăugarea mecanismelor de pliere: Multe sunt concepute pentru a putea fi pliate și transportate ușor. Pentru aceasta, se adaugă mecanisme de pliere, cum ar fi balamale sau îmbinări cu șuruburi, pentru a permite plierea și depozitarea comodă a produsului.

 • Fixarea panourilor publicitare: În funcție de designul și cerințele specifice, se adaugă panourile publicitare. Acestea pot fi din diverse materiale, cum ar fi PVC-ul, plasticul sau materialul textil. Panourile sunt fixate pe cadru utilizând sisteme de prindere adecvate, cum ar fi clipsuri, benzi velcro sau șuruburi.

 • Finalizarea și finisarea: Se verifică integritatea și stabilitatea produsului. Se asigură că toate elementele sunt bine fixate și că mecanismele de pliere funcționează corespunzător. De asemenea, se pot adăuga elemente decorative, cum ar fi capacele de protecție pentru șuruburi sau diverse accesorii pentru a oferi un aspect final estetic și profesional.

  Este important să menționăm că procesul de confecționare poate varia în funcție de specificațiile și caracteristicile particulare ale unui model de People Stopper. Unele modele pot avea componente suplimentare, cum ar fi sisteme de iluminare sau suporturi pentru accesorii suplimentare.

  De asemenea, este recomandat să se consulte instrucțiunile producătorului sau să se solicite asistență tehnică pentru a asigura o construcție corectă și sigură.

Marimi People stopper

  People Stopper (trotuar stand) este disponibil în mai multe dimensiuni, în funcție de nevoile și preferințele tale. Cele mai comune dimensiuni includ:

 • People Stopper mic: Acesta are de obicei o înălțime de aproximativ 60-80 cm și o lățime de 50-70 cm. Este potrivit pentru utilizare în spații restrânse sau pentru a atrage atenția în zone mai apropiate de nivelul solului.

 • People Stopper mediu: Aceasta are înălțimi variabile între 80-120 cm și lățimi între 60-90 cm. Această dimensiune este potrivită pentru utilizare în zone mai largi și pentru a atrage atenția de la distanțe medii.

 • People Stopper mare: Aceasta are înălțimi de peste 120 cm și lățimi de peste 90 cm. Este ideal pentru utilizare în zone aglomerate și pentru a atrage atenția de la distanțe mai mari.

  Este important să ții cont de dimensiunile disponibile în funcție de furnizorul sau producătorul cu care colaborezi, deoarece acestea pot varia în funcție de specificațiile și opțiunile oferite. De asemenea, poți avea opțiunea de a personaliza dimensiunile în funcție de nevoile tale specifice.

  Înainte de a achiziționa unul , asigură-te că ai în vedere locul în care urmează să fie amplasat și scopul pentru care îl utilizezi. Alegerea dimensiunii potrivite te va ajuta să obții rezultatele dorite și să atragi atenția asupra mesajului tău publicitar în mod eficient.

Reduceri People Stopper, Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper

Reduceri People Stopper